Survivor: Η Μεταξά έπιασε στα πράσα Βασάλο – Ρουμελιώτη (vid)

Survivor: Η Μεταξά έπιασε στα πράσα Βασάλο – Ρουμελιώτη (vid)

Χαμός ανάμεσα στους παίκτες του Survivor. Η στρατηγική δίνει και παίρνει στο ριάλιτι.

Ήταν στις δηλώσεις του στην κάμερα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για όσα τον ενοχλούν στη Μελίνα Μεταξά. Δεν τον απασχολεί που δεν αγωνίζεται. Για Κωνσταντίνο Βασάλο άλλα τον πειράζουν στη Μελίνα Μεταξά.

«Τα γύρω γύρω. Η ανακατοσούρα. Αυτός είπε αυτό. Ο άλλος είπε το άλλο. Ένας κύκλος να ανακατεύει τα πάντα. Η παρακολούθηση τα βράδια, η παρακολούθηση τη μέρα. Αυτά με ενοχλούν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor.

Διαβάστε επίσης: Η πάσα που κάνει δύο χαρούμενους

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο εκνεύρισε το γεγονός πως δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα της Μελίνας Μεταξά. Έκανε εξόρμηση στο δάσος. Μόνο που δεν ήταν μόνος του. Βρισκόταν με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παίκτρια με την οποία συζητούν τις εξελίξεις στο Survivor.

Ένταση των παικτών στο Survivor

«Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα, η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, ένας κύκλος να ανακατεύονται τα πάντα, η παρακολούθηση την μέρα και τη νύχτα που πάει αυτός κι εκείνος. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει κι είναι λάθος.

Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ τρεις η ώρα κι ήταν πάλι οκλαδόν και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor.

«Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο προηγούμενο συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο. Νιώθω, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα που ξεστόμισα.

Επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, μετά ήρθα πιο κοντά του και είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση με κάποιο περίεργο τρόπο. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φιλαράκια, επικοινωνούμε και μιλάμε για την έξω μας ζωή, τον Σάκη, την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά. Νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση» είπε από τη μεριά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη Μελίνα Μεταξά στο Survivor.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ