Καρολίνα Μπογιάρ: Η πιο σέξι διαιτητής στον κόσμο (pics)

Καρολίνα Μπογιάρ: Η πιο σέξι διαιτητής στον κόσμο (pics)

Το όνομά της είναι η Καρολίνα Μπογιάρ. Είναι είκοσι ετών, είναι Πολωνίδα, Μπαρτσελόνα και θεωρείται ο πιο σέξι διαιτητής στον κόσμο.

Έχει μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη Πολωνίδα από την Κρακοβία και μάλιστα είναι διαιτητής στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας της.

Ο λόγος για την Καρολίνα Μπογιάρ, την οποία ο διεθνής Τύπος τη θεωρεί την πιο όμορφη και σέξι διαιτητή του κόσμου. Η φιλοδοξία της είναι να κάνει μια καριέρα εφάμιλλη της Γερμανίδας Μπιμπιάνα Στέινχαους, η οποία κατόρθωσε να είναι διαιτητής σε αγώνα της Μπουντεσλίγκα.

«Έχω μια φυσική γοητεία που μου επιτρέπει να διατηρώ την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού ήρεμη, ακόμα και σε μια τεταμένη κατάσταση», δήλωσε η Καρολίνα σε συνέντευξή της στην πολωνική τηλεόραση.

Μπάρτσα από την κορυφή ως τα νύχια η Καρολίνα, όπως επιδεικνύει συνεχώς στα κοινωνικά δίκτυα.

https://www.instagram.com/p/BKls5dGB265/

https://www.instagram.com/p/BOVho1ahr2C/

Επίσης, η Καρολίνα είναι αθλήτρια στίβου στο άθλημα των 800 και των 1500 μέτρων. «Η διαιτησία με ελκύει λόγω της αδρεναλίνης και της πρόκλησης. Γενικά, είμαι δεκτική από τους άνδρες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν επιθετική συμπεριφορά, αλλά το ματς αρχίζει και τελειώνει σε καλό κλίμα και πιστεύω ότι γι’ αυτό η ομορφιά βοηθάει.»

Απολαύστε τη στις παρακάτω φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ