Τσιάρτας: «Η σημαία δεν είναι χαρτομάντιλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα»

Τσιάρτας: «Η σημαία δεν είναι χαρτομάντιλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα»

Οι αναρτήσεις του Βασίλη Τσιάρτα στα social media έχουν λάβει ποικίλα σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, o οποίος μίλησε για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες λειτουργεί η Εκκλησία: «Οι θέσεις της είναι ξεκάθαρες και δεν ερμηνεύονται από τον καθένα. Μένουμε σε αυτές και […]

Οι αναρτήσεις του Βασίλη Τσιάρτα στα social media έχουν λάβει ποικίλα σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, o οποίος μίλησε για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες λειτουργεί η Εκκλησία: «Οι θέσεις της είναι ξεκάθαρες και δεν ερμηνεύονται από τον καθένα. Μένουμε σε αυτές και τις υποστηρίζουμε.»

Από την πλευρά του ο Τσιάρτας αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της σημαίας λέγοντας: «Η σημαία δεν είναι χαρτομάντιλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα».

Θυμίζουμε πως με αφορμή την διάταξη περί αλλαγής ταυτότητας φύλου από τα 15 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν» και συνέχισε: «Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε ταχθεί υπέρ των απόψεων του Τσιάρτα λέγοντας: «Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής. Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ