Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Μάργκοτ Ρόμπι του έριξε… χυλόπιτα – «Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Μαρτινέλι»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Μάργκοτ Ρόμπι του έριξε… χυλόπιτα – «Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Μαρτινέλι»

Άσχημα τα πράγματα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Τι και εάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριαμβεύει στην χώρα της και δηλώνει μεγάλος φαν της Μάργκοτ Ρόμπι. Εκείνη… φαίνεται πως τον άφησε στο «διαβάστηκε».

Δεν πέρασαν παρά δύο μήνες από την ημέρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από νίκη του στο Australian Open αποκάλυψε ότι είναι φαν της Μάργκοτ Ρόμπι και την κάλεσε να δει έναν αγώνα του στο Grand Slam της χώρας της, της Αυστραλίας.

Διαβάστε επίσης: O MVP, ο «πύργος», ο παράγοντας «Χ» και ο… Μπέικον (vids)

«Είναι σπουδαία χώρα η Αυστραλία, λατρεύω πολλά πράγματα. Η αγαπημένη μου ηθοποιός είναι από εδώ, η Μάργκοτ Ρόμπι. Θα ήταν ωραίο να τη δω στην εξέδρα κάποια μέρα» είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά η Μάργκοτ Ρόμπι δεν του απάντησε ποτέ.

Τον άφησε… στο διαβάστηκε

Αντιθέτως, αποκάλυψε ότι είναι φαν του Γκάμπριελ Μαρτινέλι!

«Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Μαρτινέλι. Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League και του αξίζει να είναι στους κορυφαίους της χρονιάς. Η κίνησή του είναι απλά απίστευτη» είπε η δημοφιλής ηθοποιός από την Αυστραλία για τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

Πάντως ο Μαρτινέλι έχει μάτια μόνο για την επίσης Βραζιλιάνα Ιζαμπέλα Ρούσο, η οποία είναι το κορίτσι του και σπουδάζει ιατρική!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ