Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς.

Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», δεν είναι πια μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς.

Φαίνεται πως η απόσταση και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κορυφαίου Έλληνα τενίστα ήταν ανάμεσα στους λόγους που οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο – Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα;

Όταν ο Τσιτσιπάς γνώρισε τη Θεοδώρα Πεταλάς

«Γνωριζόμαστε μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε.

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση του με τη Θεοδώρα Πεταλάς σε συνέντευξή του στο Down Town.

H Θεοδώρα Πεταλάς γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει «Project Management and Technology». Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

Ο Στέφανος και η Μάργκοτ Ρόμπι

Η είδηση του χωρισμού του κορυφαίου Έλληνα τενίστα έρχεται μετά και το… «άκυρο» από την πανέμορφη ηθοποιό Μάργκοτ Ρόμπι.

Ο Έλληνας τενίστας είχε αναφερθεί στη λαμπερή ηθοποιό μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open και την είχε προσκαλέσει σε επόμενο αγώνα του.

Ήταν λίγο μετά τη νίκη του επί του Γκρι Λεχέτσκα που ο 24χρονος πρωταθλητής ρωτήθηκε από τον θρύλο του τένις και παρουσιαστή Τζιμ Κούριερ για τα πράγματα που αγαπάει στην Αυστραλία.

Η απάντησή του δεν είχε αργήσει να γίνει viral αφού είχε απευθύνει και κάλεσμα στην ηθοποιό Μάργκοτ Ρόμπι για να βρεθεί στις κερκίδες.

«Η Αυστραλία είναι μια αξιαγάπητη χώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσουν. Μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς κατάγεται απ’ την Αυστραλία, η Μάργκοτ Ρόμπι» ανέφερε πριν από λίγο καιρό ο Τσιτσιπάς, προκαλώντας το γέλιο του κοινού αλλά και την απορία του Τζιμ Κούριερ. «Είπες Μάργκοτ Ρόμπι; Κάνεις κάποια πρόταση εδώ αν κατάλαβα καλά;» σημείωσε ο Τζίμ Κούριερ.

«Θα ήταν ωραίο να την δω κάπου εκεί» δείχνοντας προς την εξέδρα συνέχισε με χιούμορ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Άρα στέλνεις επίσημα πρόταση στη Μάργκοτ Ρόμπι; Απλά θέλω να γίνει ξεκάθαρο» συνέχισε απτόητος ο Κούριερ. Και ο Τσιτσιπάς ήταν ξεκάθαρος. «Απολύτως»!

Το… άδειασμα της Μάργκοτ Ρόμπι

Και σαν να μην έφτανε το γεγονός πως η Μάργκοτ Ρόμπι δεν απάντησε ποτέ στον δικό μας Στέφανο, αποκάλυψε ότι είναι φαν ενός άλλου αθλητή, του ποδοσφαιριστή Gabriel Martinelli.

«Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Μαρτινέλι. Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League και του αξίζει να είναι στους κορυφαίους της χρονιάς. Η κίνησή του είναι απλά απίστευτη» είχε δηλώσει λίγο καιρό αργότερα σε συνέντευξή της η δημοφιλής ηθοποιός από την Αυστραλία για τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ