Γιάννης Ζουγανέλης: Συγκινητικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες μέρες του Σάκη Μπουλά

Γιάννης Ζουγανέλης: Συγκινητικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες μέρες του Σάκη Μπουλά

«Δεν ήταν αισιόδοξος...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του αλλά και τον αδελφικό του φίλο, Σάκη Μπουλά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το τελευταίο διάστημα, λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Σάκη Μπουλά

Τις απώλειες πώς τις διαχειρίζεστε; Στο επάγγελμά σας καλώς ή κακώς χάνεις κάποιον δικό σου και πρέπει να ανέβεις στη σκηνή και να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο.

Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους που τους έχω μέσα μου. Έτσι διαχειρίζομαι τις απώλειες. Έχω πονέσει πάντως πολύ, γιατί η απώλεια είναι απώλεια. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 25 χρόνια και τον σκέφτομαι πιο πολύ απ’ όταν ζούσε.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάκη Μπουλά, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μανώλη Ρασούλη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον προσφάτως αποχωρίσαντα Άκη Δαούτη, δεν είναι μόνο οι γνωστοί αλλά και άνθρωποι της καθημερινότητας.

Στις τελευταίες του στιγμές ο Σάκης Μπουλάς ήταν αισιόδοξος;

Όχι, δεν ήταν αισιόδοξος και αυτό ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να ισορροπήσω. Να ένα κακό στοιχείο του εαυτού μου, όταν ήθελε να μου εκφραστεί για τα πράγματα αυτά, αποχωρούσα. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, στην αρχή είχε θυμό για όλο αυτό που του συνέβη αλλά μετά ισορρόπησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ