Κιμ Καρντάσιαν: Χείμαρρος πρώην συνεργάτης της – «Κατέστρεψε τη ζωή μου»

Κιμ Καρντάσιαν: Χείμαρρος πρώην συνεργάτης της – «Κατέστρεψε τη ζωή μου»

Η ιστορία του έχει γίνει viral!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες μία φωτογραφία ενός άστεγου, ο οποίος κρατά μια χειρόγραφη πινακίδα που γράφει «Η Κιμ Καρντάσιαν κατέστρεψε τη ζωή μου».

Πρόκειται για τον Nτέιβιντ Λίμπενσον, η ιστορία του οποίου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο άνδρας αυτός ισχυρίζεται ότι είναι ο δημιουργός του Kimoji, δηλαδή της εφαρμογής της Kιμ Καρντάσιαν, με emojis και gifs με το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τηλεπερσόνα και η μητέρα της, Κρις Τζένερ, επικοινώνησαν με την εταιρεία του το 2013 για να διαπραγματευτούν μια συμφωνία για το εμπορικό σήμα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, ο Λίμπενσον παρουσίασε την ιδέα του για το Kimoji και φέρεται να κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την οριστικοποίηση της παραγωγής της εφαρμογής.

Ο Nτέιβιντ Λίμπενσον άρχισε να εργάζεται πάνω στο project και μια μέρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη νομική ομάδα της Καρντάσιαν. Ρωτήθηκε αν είχε κατοχυρώσει την εφαρμογή και όταν απάντησε αρνητικά, οι συνεργάτες της τηλεπερσόνας προσφέρθηκαν να το κάνουν γι’ αυτόν για να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Ωστόσο, το εμπορικό σήμα είχε ήδη καταχωρηθεί χωρίς να εμφανίζεται το όνομά του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νομικές διαμάχες.

Ο Λίμπενσον μήνυσε την Καρντάσιαν το 2019 για 100 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι τα Kimoji είχαν δημιουργηθεί από ιδέες που είχαν κλαπεί από τον ίδιο.

Εκείνη του απάντησε με αγωγή για 300 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την αγωγή. Επίσης, η ίδια απαίτησε 400.000 δολάρια για νομικά έξοδα και οικονομική αποζημίωση, γεγονός που οδήγησε τον Λίμπενσον στη χρεοκοπία, ενώ η οικπογένειά του τον εγκατέλειψε.

Πλέον ζει στο αυτοκίνητό του και έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα kimkardashianruinedmylife.com ζητώντας δωρεές για να εξοφλήσει το νομικό του χρέος.

Η ιστορία του Λίμπενσον, αν και δεν έχει επαληθευτεί, έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του TikTok να στέκονται στο πλευρό του και να υπογραμμίζουν τη σημασία των επιχειρηματικών συμφωνιών και την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.

@kylazingaround Disclaimer: I’m just reporting the allegations from his website; only he and Kim know what really happened #kardashians #kardashiansjenner #kardashiansjenners #kimkardashian #kimkardashianwest #kimkardashianedit #kardashianshulu #kardashiandramadaily #kardashianfamily #kardashianfans #kardashianfyp #kimoji #kimkardashianedit #kimkardashianoutfits #kimkardashianmakeup #kimkardashianwestchallenge #krisjenneredit #krisjenneredits #krisjennervibes #Celebritygossip #celebritynews #celebritytea #deuxmoi #popculturenews #popcultured #entertainmentforyou #celebgossip #hollywoodgossip #hollywoodtea #hollywoodlife #hollywoodstar #hollywoodstars #hollywoodnews #celebrity #celebrities #celeb #celebs #popculture #celebtea #greenscreen ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

@dliebensohn 👀 #Konmoji #kancelthekardasians #kimkardashian #krisjenner #kimoji #kardashians #jenners #kyliejenner #fraudsters ##explore #fyp #viral #foryou #kimkardashianruinedmylife ♬ Can’t Tell Me Nothing – Kanye West

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ