Θεσσαλονίκη : Όταν τα θαυμάσια πράγματα είναι οι στιγμές

Θεσσαλονίκη : Όταν τα θαυμάσια πράγματα είναι οι στιγμές

Ταξίδεψα στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, στο βόρειο τμήμα της χώρας, μια βασίλισσα, χαιρετώντας από απόσταση, δίπλα στη θάλασσα.

Τα πιο θαυμάσια πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα, στην πραγματικότητα. Πρόκειται για στιγμές. Πρόκειται για ανθρώπους. Πρόκειται για την πίστη στις επιθυμίες σας, πείσμα για τις πεποιθήσεις σας. Τότε δεν μπορείς να γυρίσεις τίποτα σε κάτι, δικό σου αληθινά και με αγάπη, χωρίς να κουβεντιάζεις πολλά.

Κάθε φορά που συναντώ ανθρώπους των οποίων η εμμονή έχει μετατρέψει ένα κενό κλουβί σε ένα ζωντανό χώρο της ιδιοσυγκρασίας του, κάνει την καρδιά μου να κτυπά πιο γρήγορα και αυτό είναι όταν πιστεύω σε θαύματα, καλούς ανθρώπους, φυτά, μουσική και σχέδια.

Ταξίδεψα στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, στο βόρειο τμήμα της χώρας, μια βασίλισσα, χαιρετώντας από απόσταση, δίπλα στη θάλασσα.

Κοιτάξτε εκεί, μπορείτε να δείτε το Παλιό Λιμάνι με το Μουσείο Φωτογραφίας και τις θαυμάσιες αποβάθρες. Αυτές τις αποβάθρες, που γεμίζουν με ελπίδες γύρω από το ηλιοβασίλεμα o ρολόι. Αλλά, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τον εαυτό μου.

Ήρθα εδώ για δουλειά, οπότε έπρεπε να μείνω κάπου κάτω από την πόλη. Έπρεπε να βρω ένα βολικό μέρος για να ξεκουραστούν τα περιστατικά μου και να ξεκινήσω εύκολα τις λίγες μέρες μου. Τροχόσπιτο B & B, είναι κάτι, ο άνθρωπος!

Η Θεσσαλονίκη είναι ένα σταυροδρόμι, όπως συνήθως ονομάζουν εκείνα τα γεωγραφικά σημεία που στέκονται στη μέση δύο αντίθετων οδών, δημιουργώντας ένα σταυρό. Όχι, δεν μιλάμε σήμερα για δύσκολες αποφάσεις στη ζωή, αλλά για πραγματική διασταύρωση, κυριολεκτικά.

Εν πάση περιπτώσει, το Caravan, βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής πόλης, ένα λεπτό μακριά από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Η θάλασσα είναι 3 λεπτά μακριά, έτσι είναι ο κεντρικός δρόμος. Είναι όλα στην άκρη του tiptoe σας. Εμπιστέψου με!

Κρυμμένο πολύ πίσω από το Alcazar, Caravan Bed and Breakfast, αναβιώνει την ιστορία του, μια φορά κι έναν καιρό, κοντά στο Caravan Saray (αυτό που κάποτε ήταν ξενώνας, μετατράπηκε αργότερα σε εμπορική περιοχή, τώρα επιστρέφει στα εργοστασιακά σκηνικά, τεράστια πολιτιστική κληρονομιά).

Ξέρεις ότι ήρθες είτε μακριά είτε όχι τόσο μακριά, ούτως ή άλλως. Φροντίζετε για μια ζεστή, αλλά διακριτική υποδοχή και αγαπάτε λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν μια ισχυρή προσωπικότητα. Θέλετε να αισθάνεστε άνετα και εμπνευσμένα. Νιώθεις άνετα και εμπνευσμένοι από το Caravan Bed and Breakfast. Μετά από όλα αυτά, τα μέρη είναι κατασκευασμένα από ανθρώπους και εκείνοι οι τρεις τύποι που μετατράπηκαν μια πρώην τράπεζα σε έναν έντιμο ξενώνα, είναι πραγματικά τρία, ένα είδος.

Το σαλόνι είναι μια καραμέλα μάτι, μια σύνθεση μοναδικών επίπλων που φέρουν ένα ισχυρό vintage χαρακτήρα. Σφαίρες εδώ και εκεί, αφίσες και βαλίτσες, φωτογραφικό εξοπλισμό και πάθος γύρω από τη ρεσεψιόν, για να σας υπενθυμίσω ότι όλοι όσοι περιπλανιούνται δεν χάνονται και ότι… ναι, έχετε βρει τη θέση σας για τώρα. Η αίθουσα πρωινού σερβίρει καφέ και τσάι όλη την ημέρα, καθώς και ως σημείο συνάντησης για τους σύγχρονους ψηφιακούς νομάδες της πόλης.

Το δωμάτιο περικλείει και προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε. Καθαρή, όμορφη, πρακτική, όλα ξεκλειδώσετε με ένα μόνο κλειδί και voila! το δικό σας υπνοδωμάτιο για τη νύχτα.

Θα ήθελα να παραλείψω τυχαία περιγραφή του σχεδιασμού και της εξαιρετικής γεύσης! Από προεπιλογή, οι ωραίοι άνθρωποι έχουν τη δική τους αίσθηση αισθητικής που μπορούν να φανούν εφαρμοσμένες, σε κάθε πράγμα που αγγίζουν με τα χέρια, την καρδιά ή το μυαλό.

Ρίξτε μια ματιά, οι εικόνες μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, έτσι δεν είναι; Ή λέξεις και εικόνες κάνουν ακόμη; Ή οι λέξεις θα μπορούσαν πραγματικά να νικήσουν τις εικόνες και το αντίστροφο; Δεν μπορώ να πω. Ακόμη. Η σιωπή είναι σέξι…

πηγή: goseeleave.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ