Το δράμα της Δήμητρας Λιάνη: «Με παρενόχλησαν και εμένα όταν…»

Το δράμα της Δήμητρας Λιάνη: «Με παρενόχλησαν και εμένα όταν…»

Πότε συνέβη και τι παρότρυνε να κάνουν όσες γυναίκες το έχουν βιώσει.

Για την υπόθεση των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση γυναικών μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Τι ανέφερε για προσωπική της εμπειρία;

Διαβάστε επίσης: Κηφισιά – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Ο… άλλος Ολυμπιακός του Ιμπαγάσα

Όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega

«Είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι η προσέγγιση που μπορεί να κάνει κανείς είναι με ευαισθησία και με σεβασμό σε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες έστω και αργά δε σιώπησαν και παραδέχθηκαν τα συμβάντα με αυτούς, για να σπάσει επιτέλους το σπυρί που είχε κακοφορμίσει.

Σε αυτή τη ζωή έχω μάθει να τα περιμένω όλα, αλλά για κάποια πράγματα ίσως δεν το περίμενα. Όμως έμαθα ότι στο διάβα της ζωής μου ότι τα πάντα είναι πιθανά. Έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες άσχετα αν δεν το έχουν παραδεχτεί, έχουν σιωπήσει γιατί ίσως φοβούνται το στίγμα», ανέφερε.

«Βεβαίως μου έχει συμβεί, αλλά είχα τουλάχιστον τον προσωπικό μου τσαμπουκά ώστε να διακόψω τέτοιου είδους συμπεριφορές», πρόσθεσε και παρότρυνε τις γυναίκες αυτές «να σταματήσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να μην φοβούνται ούτε το στόχο ούτε το στιγματισμό, γιατί στιγματισμένοι είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο». Μιας και αναφερθήκαμε στην υπόθεση καταγγελιών, διαβάστε εδώ τις νέες αποκαλύψεις της Τζένης Μπότση.

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Οι γυναίκες να ορθώσουν το ανάστημα τους»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μέσα από δηλώσεις της πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ειδικότερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν για τον Κώστα Σπυρόπουλο. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν η Δήμητρα Λιάνη είχε σχέση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ των γυναικών που πήραν το θάρρος και κατήγγειλαν άσχημα περιστατικά που τις έχουν στιγματίσει όπου και τόνισε ότι οι γυναίκες αυτές πρέπει να πάρουν και άλλο θάρρος και να ξεκινήσουν να τα λένε όλα.

«Ως γυναίκα θα ήθελα να παροτρύνω τις γυναίκες που τους συνέβη κάτι τέτοιο να ορθώσουν το ανάστημά τους και να καταγγείλουν τους θύτες τους. Τις νιώθω, τις κατανοώ και συμπαραστέκομαι. Όχι άλλη σιωπή», αναφέρει η δήλωση της Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο primetime.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ