Ριάνα: Ποζάρει χωρίς ρούχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – «Αγκαλιάζοντας τη μητρότητα σαν γκάγκστερ»

Ριάνα: Ποζάρει χωρίς ρούχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – «Αγκαλιάζοντας τη μητρότητα σαν γκάγκστερ»

«Το μωρό μου RZA… δεν έχει ιδέα πόσο τρελαμένη είναι η μαμά μαζί του, ή πόσο πολύ ήθελε να το φέρει στον κόσμο».

Η Ριάνα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θυμήθηκε την πρώτη εγκυμοσύνη της, όταν κυοφορούσε το πρώτο της παιδί, που πρόσφατα μάθαμε ότι θα ονομαστεί RZA Athelston Mayers.

Διαβάστε επίσης: Σλούκας: «Αυτή την ημέρα τη σκεφτόμαστε από τον Αύγουστο»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Φορώντας μόνο χρυσά κοσμήματα, γύρω από το στήθος της, μαύρα εσώρουχα και ασπρόμαυρες γόβες, η Ριάνα φωτογραφήθηκε γυμνή σ’ ένα αριστοκρατικό μπαλκόνι με φοίνικες και φόντο τον ωκεανό. «Εδώ μια μικρή σειρά από φωτογραφίες που ονομάζω «Τρίψε τις ρώγες σου». Προς τιμήν της πρώτης μου εγκυμοσύνης, αγκαλιάζοντας τη μητρότητα σαν g (gangster), και τη μαγεία που έκανε αυτό το σώμα! Το μωρό μου RZA… δεν έχει ιδέα πόσο τρελαμένη είναι η μαμά μαζί του, ή πόσο πολύ ήθελε να το φέρει στον κόσμο» έγραψε στη λεζάντα των εικόνων.

Η Ριάνα, που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ASAP Rocky, μιλώντας στο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue, είχε δηλώσει: «Είναι τα πάντα. Πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό απ’ όλα. Προσπαθείς κυριολεκτικά να θυμηθείς τη ζωή σου πριν. Υπάρχουν φωτογραφίες της παλιάς ζωής μου, αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, τα πράγματα που απολαμβάνεις, τα πάντα … απλά δεν επιτρέπεις καν στον εαυτό σου να γυρίσει στο παρελθόν, γιατί… Γιατί δεν πειράζει».

Δείτε την εμφάνιση τς Ριάνα και του ASAP στο Met Gala

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ