Συγκινημένη η Καινούργιου – «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω»

Συγκινημένη η Καινούργιου – «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω»

Τι συνέβη;

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν το Σάββατο (27/5) στην Αίγινα.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων παρουσία 500 καλεσμένων και αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι.

Διαβάστε επίσης: Το «καυτό» καλοκαίρι του Κώστα Τσιμίκα

Η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη της νύφης, το πρωί της Δευτέρας (29/5) επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο στην «Super Κατερίνα» και εμφανώς συγκινημένη μίλησε για την πιο ξεχωριστή ημέρα στη ζωή της Μαριλού Κόζαρη.

«Ήταν ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα της ζωής μου. Η καλύτερη φίλη μου, η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Πάνο Μουζουράκη. Το προετοιμάζαμε αρκετό καιρό όλες οι φίλες. Φυσικά την ρώτησα να τραβήξω μερικά πλάνα από την προετοιμασία της νύφης για την εκπομπή και μου είπε εννοείται, κανένα θέμα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει στη ζωή μου, τόσο απλός και ταυτόχρονα ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι. Έβλεπες ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, αγαπημένο να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας».

Μάλιστα, πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία της νύφης. «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Οι κουμπάροι ήταν πέντε, οι δύο κολλητές της Μαριλού και τρεις άντρες από τη μεριά του Πάνου Μουζουράκη. Έβλεπες δύο ανθρώπους που πραγματικά έχουν ερωτευτεί να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει. Ήταν η πιο όμορφη νύφη που έχω δει», εξομολογήθηκε.

Δείτε το παρασκήνιο του γάμου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ