«Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»: Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει προδομένη και καθηλώνει με την εξομολόγησή της

«Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»: Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει προδομένη και καθηλώνει με την εξομολόγησή της

Πέταξε τα «καρφιά» της.

Η Δέσποινα Βανδή, που την απολαμβάνουμε πολύ και στον ρόλο του κριτή στο J2US, δήλωσε προδομένη και καθήλωσε με την εξομολόγησή της, αναφέροντας πως η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν. Με την ευκαιρία, δείτε τη βίλα που χτίζει με την Μπισμπίκη στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: Νόνικα Γαληνέα: Κατέρρευσε η Μαίρη Χρονοπούλου – «Με τσακίσατε…»

Η εξομολόγηση

Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για την σχέση με τα παιδιά της, αλλά και για τον Βασίλη Μπισμπίκη.Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια ανέφερε: «Ήμουν ένα παιδί πολύ εσωστρεφές, ντροπαλό πολύ. Χωρίς πολλές φιλίες γιατί ήμουν σχολείο και σπίτι. Δε με άφηναν πολύ να παίζω και όλα αυτά. ‘Ηταν αυστηροί οι γονείς μου. Γεννήθηκα στη Γερμανία, έφυγα έξι χρονών… Θυμάμαι πράγματα από τη γειτονιά μου… Πήγα πριν 6-7 χρόνια, ήταν πολύ συγκινητικό. Και στην Καβάλα που ήμουν, δεν έβγαινα πολύ… Ήμουν ένα παιδί που δε προσπαθούσε να διεκδικήσει τον χώρο του πουθενά. Όλο αυτό άρχισε να απελευθερώνεται στα φοιτητικά μου χρόνια…

Όταν πηγαίνω στην Καβάλα, έχω πολύ έντονη φόρτιση, πολύ… Ήταν όλα αλλιώς τότε. Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορες γωνιές της πόλης με όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε και θα ήθελα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί και να του πω ότι μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ