«Λύγισε» on air η Σοφία Αλιμπέρτη – «Θέλω να βάλω τα κλάματα…» (vid)

«Λύγισε» on air η Σοφία Αλιμπέρτη – «Θέλω να βάλω τα κλάματα…» (vid)

Το περιστατικό που την συγκίνησε.

Μια νέα ιστορία ακούστηκε τη Δευτέρα 5/6 μέσα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη »Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1 καθώς μέσα από την καλεσμένη της, την Αφροδίτη θίχτηκε το ζήτημα των κρίσεων πανικού. Με την ευκαιρία, δείτε την σύντροφο του μεγάλου γιού της παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: Το σχόλιο που κανείς δεν περίμενε για το περιστατικό με την αεροπορική

Η κοπέλα μίλησε ανοιχτά για το πως η ίδια βίωσε τις συγκεκριμένες κρίσεις και στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξέφρασε τη συμπαράστασή της, καθώς όπως είπε το έχει περάσει και η ίδια και μάλιστα τα παιδιά της.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έβαλε τα κλάματα εξομολογούμενη από τη μεριά της, πως ο μικρός της γιος, Good Job Nicky είναι ακόμη αντιμέτωπος με αυτές.

Η on air συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στον »Είμαστε μαζί»

«Αφροδίτη θέλω να σε αγκαλιάσω πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Πέρασα και εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα, πω πω με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες. Αντιλαμβάνομαι από το βιντεάκι, που είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά…», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ