Φαίη Σκορδα – Γιώργος Λιάγκας: Πώς μοίρασαν τα εκατομμύρια 8 χρόνια μετά το διαζύγιο – Τι παίρνει κάθε παιδί

Φαίη Σκορδα – Γιώργος Λιάγκας: Πώς μοίρασαν τα εκατομμύρια 8 χρόνια μετά το διαζύγιο – Τι παίρνει κάθε παιδί

Διευθέτησαν τα οικονομικά τους

Σοκ προκαλεί πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού, το οποίο αναφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μοίρασαν τα εκατομμύριά τους 8 χρόνια μετά το διαζύγιο. Τι παίρνει το κάθε παιδί τους;

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του προκειμένου να εξασφαλίσει τα δύο του παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Το πρώην ζευγάρι εκτός από την κοινή του περιουσία δεν έχει να χωρίσει τίποτα και γι’ αυτό αντέδρασαν όταν δημοσιεύματα τους ήθελαν στα μαχαίρια.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πριν λύσουν και επίσημα τον γάμο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια ήταν παντρεμένοι δεν είχαν αποκτήσει πολλά περιουσιακά στοιχεία. Μάλιστα, όσα χρόνια ήταν μαζί είχαν μοιράσει με τέτοιο τρόπο τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έτσι ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε, πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά τους και δεν θέλουν να διαταραχθεί η ηρεμία τους και αυτή σίγουρα δε θα διαταραχθεί πολύ έντονα με όσα θα κληρονομήσουν, παρά τις κατά καιρούς καταγγελίες για τους γονείς τους.

Η μοιρασιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, από την αρχή του γάμου τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν ξεχωριστά ταμεία, ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ξεχωριστά συμβόλαια. Το σπίτι στην Τήνο και η κατοικία στη Βούλα είναι στο όνομα του Γιώργου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, πέρυσι τα Χριστούγεννα και κάτω από άκρα μυστικότητα το ζευγάρι συναντήθηκε με το λογιστή, από τον οποίο ζήτησε να χωρίσει τα οικονομικά του, την επιμέλεια των οποίων όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου είχε ο Γιώργος Λιάγκας. «Έτσι, για αρχή πέρασε το site της Φαίης Σκορδά στο όνομά της, ενώ φέτος υπέγραψαν διαφορετικά συμβόλαια με τον AΝΤ1», αποκάλυψε στενός φίλος τους.

Η ίδιος άνθρωπος υπογράμμισε στην εφημερίδα ότι η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, όταν με παρότρυνση του Γιώργου -όπως λένε οι πληροφορίες- πούλησε πριν καιρό το τζιπ της και το αντικατέστησε με ένα Fiat 500αράκι. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος κυκλοφορούσε με μαύρη Πόρσε. Η Φαίη Σκορδά παραπονιόταν συνεχώς πως το μικρό αυτοκίνητό της δεν την εξυπηρετούσε για να μεταφέρει τα πράγματα των παιδιών και τα ψώνια. Πριν μερικές μέρες εθεάθη στη Γλυφάδα να οδηγεί και πάλι ένα μαύρο τζιπ.

Η αλλαγή που έκαναν μετά τον… νέο χωρισμό

Οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα μαζί στο «Πρωινό», δείγμα των καλών τους σχέσεων. Η συνεργασία τους, όμως, έληξε άδοξα, για να πάει στον ΣΚΑΪ η Φαίη μετά από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος να παραμείνει κάτοικος Αμαρουσίου.

Η εξέλιξη αυτή, όμως, έφερε κάποια ξεκαθαρίσματα και στην προσωπική τους ζωή, και συγκεκριμένα στα περιουσιακά τους. Η πώληση, άλλωστε, του πολυτελέστατου σπιτιού στην Τήνο άλλαξε τα δεδομένα, με την περιουσία καθενός εκ των δύο να αλλάζει, ασφαλώς με περισσότερα κέρδη ύστερα από τη συγκεκριμένη κίνηση.

Την αλλαγή στα δεδομένα τπυ 2016, λοιπόν, φέρνει περισσότερο η προαναφερθείσα πώληση της βίλας στην Τήνο. Το σπίτι είχε αγοραστεί από κοινού και το γεγονός, ότι ήρθαν στους λογαριασμούς τους 750.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη κίνηση, σημαίνει πως σε καθέναν αντιστοιχούν 375.000 ευρώ.

Στα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία, όπως αναφέρει το Ciao, κοινές ήταν και αρκετές μετοχές του ζευγαριού, όταν ήταν ακόμη μαζί, τις οποίες επίσης έχουν πουλήσει κι έχουν μοιραστεί τα χρήματα. Παράλληλα, το σπίτι στη Βουλιαγμένη, όπου έμεναν ως παντρεμένοι, ανήκε στον Λιάγκα και για αυτό το κράτησε.

Από την πλευρά της, η Σκορδά είχε ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο είχαν αγοράσει στο όνομά της οι γονείς της λίγο προτού παντρευτεί, με αποτέλεσμα φυσικά επίσης να είναι εξασφαλισμένη. Ο Λιάγκας, από την πλευρά του, είχε ήδη το φουσκωτό του σκάφος και τις καταθέσεις, ενώ πια τα αυτοκίνητά τους είναι όλα με leasing στις εταιρείες τους.

Όσο για τις εταιρείες, δεν υπάρχει πρόβλημα εμπλοκής, καθώς καθένας έχει τις δικές του ξεχωριστές επιχειρήσεις από πριν παντρευτούν, κάτι που δεν άλλαξε στον έγγαμο βίο τους. Η Φαίη, παράλληλα, έχει μια σημαντική περιουσία στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος διαθέτει και ένα σπίτι στα Σεπόλια από τον πατέρα του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ