«Έσπασε» τη σιωπή της η Άβα Γαλανοπούλου: «Ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα, μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα – Κατέρρευσε ο οργανισμός μου…»

«Έσπασε» τη σιωπή της η Άβα Γαλανοπούλου: «Ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα, μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα – Κατέρρευσε ο οργανισμός μου…»

Κατάθεσης ψυχής από την αγαπημένη ηθοποιό.

Η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και «έσπασε» τη σιωπή της σχετικά με την περιπέτεια που πέρασε λόγω της απάτης και της υπεξαίρεσης χρημάτων από πρώην σύντροφό της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως όλο αυτό ξεκίνησε το 2013 και όταν μίλησε αμέσως μετά νοσηλεύτηκε, καθώς κατέρρευσε ο οργανισμός της.

Διαβάστε επίσης: Το καυτό φιλί της Ειρήνης Παπαδοπούλου με την Σοφιάνα Σπίνουλα που έβαλε… φωτιά στην πασαρέλα (vid)

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί με ρωτάνε πράγματα που δεν θέλω να χαλάει η διάθεσή μου, ούτε να το συζητάμε. Θέλω πράγματα χαρούμενα. Το τελείωσε είναι μια μεγάλη κουβέντα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Υπάρχουν κάποια θεματάκια. Μην διαβάζετε και ακούτε το τι έχει γραφτεί και λέγεται. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Μην σταθούμε» ανέφερε η Άβα Γαλανοπούλου.

«Σου μίλησα το 2015 κι αυτό ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα. Μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα. Κατέρρευσε ο οργανισμός μου για άλλη μία φορά. Εν πάση περιπτώσει δεν θέλω να ασχοληθούμε. Είμαι πάντοτε με θετική ενέργεια» πρόσθεσε η Άβα Γαλανοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ