«Καρφί» Ελένης Χατζίδου σε Μαρία Κορινθίου – «Γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα;

«Καρφί» Ελένης Χατζίδου σε Μαρία Κορινθίου – «Γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα;

Η απάντηση της στην ηθοποιό

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας τους με το Star, και την εκπομπή «Breakfast @Star» η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη να παίρνουν τη θέση τους.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που της έκανε η Μαρία Κορίνθιου.

Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ίσα-ίσα, εάν δει κάποιος τα αποσπάσματα, θα δει ότι μόνο μία ατάκα είπα χιουμοριστικά, ότι «μόνο πάνω από το πτώμα μου θα πάρει την εκπομπή». Υπήρχαν πολλοί μνηστήρες για την εκπομπή αλλά βγήκε το κανάλι και το διέψευσε», ξεκαθαρίζει η Ελένη Χατζίδου για τη Μαρία Κορινθίου.

«Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πριν βγουν τα δημοσιεύματα και το εκτίμησα αυτό. Με προετοίμασε και μου είπε ότι δεν ξέρει πώς προέκυψε αυτό το θέμα. Όταν με πήρε τηλέφωνο η Μαρία (Κορινθίου), είχε ήδη κάνει τη διάψευση το Star και είχε ήδη δώσει συνεντεύξεις, αφήνοντας κάτι να αιωρείται. Αυτή είναι η διαφορά», διευκρινίζει η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την ηθοποιό. «Στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν τους έχει ποτέ καμία πρόταση από το κανάλι, μη σκας. Το εκτίμησα αφάνταστα που με πήρε τηλέφωνο αλλά γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα; Εκεί θα είχε λυθεί. Μου λέει: το είπα και δεν το παίξανε. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ