Μπρίτνει Σπιαρς: Σοκάρει η οικογένειά της – Φοβούνται ότι θα πεθάνει όπως η Έιμι Γουάινχαουζ

Μπρίτνει Σπιαρς: Σοκάρει η οικογένειά της – Φοβούνται ότι θα πεθάνει όπως η Έιμι Γουάινχαουζ

Μια δήλωση που προκαλεί ανησυχία στους εκατομμύρια θαυμαστές της Μπρίτνει Σπίαρς έκανε η οικογένειά της - Αποκάλυψαν ότι η πριγκίπισσα της ποπ κάνει ναρκωτικά και φοβούνται ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με την βρετανίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ

Για όσους ήλπιζαν ότι η «απελευθέρωση» της Μπρίτνει Σπίαρς από τον πατέρα της που έλεγχε τα οικονομικά της θα σηματοδοτούσε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου ευτυχίας στην ζωή της ποπ σταρ μάλλον απογοητεύθηκαν.

Από τον Νοέμβριο του 2021, όταν και τελείωσε η 13ετής συμφωνία για τον έλεγχο, από τον πατέρα της, των οικονομικών και προσωπικών της υποθέσεων, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει προβληματίσει τους ακολούθους της στα social media με μια σειρά – τουλάχιστον περίεργων – αναρτήσεων στις περισσότερα των οποίων εμφανίζεται ημίγυμνη.

Οι συχνά παράξενες αναρτήσεις οδήγησαν σε φόβους ότι η 41χρονη είναι εύθραυστη, κατεστραμμένη από τα χρόνια στα οποία άλλοι έλεγχαν τη ζωή της και ίσως εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail ο πρώην άντρα της και πατέρας των παιδιών της ανέφερε ότι «Φοβάμαι ότι κάνει χρήση του ναρκωτικού METH – προσευχόμουν κάποιος να το δημοσιοποιήσει και να ξυπνήσει», μου είπε ο Kevin Federline. «Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου ».

Οι γιοι της, ο Πρέστον, 17 ετών, και ο Τζέιντεν, 16 ετών, αρνούνται να συναντήσουν τη μητέρα τους, ισχυριζόμενοι ότι έχουν δει ναρκωτικά να παραδίδονται στο σπίτι της.

Η οικογένειά της είναι φοβισμένη, με τον πατέρα της, Jamie, να δηλώνει ότι ανησυχεί ότι θα έχει την ίδια μοίρα με την Αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε σε τραγικά νεαρή ηλικία 27 ετών.

Συνάντησε τη μαμά της μετά από 14 χρόνια

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 14 ολόκληρα χρόνια είχε να δει την μητέρα της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η συνάντηση με την μαμά της, Λιν, έγινε στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια και ήρθε μετά από χρόνια έντονων διαφωνιών και εντάσεων αναμεσά τους. Οι τσακωμοί αφορούσαν την 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της σταρ από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Η Μπρίτνεϊ είχε μιλήσει στο παρελθόν για την προδοσία της μητέρας της καθώς και της υπόλοιπης οικογένειας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMΖ η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του προσωπικού φίλου και μάνατζερ της Μπρίτνεϊ, Καντ Χάντσον. Στην συνέχεια με ένα uber έφτασε στο σπίτι της τραγουδίστριας και παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ, Σαμ Άσγκαρι.

Η ποπ τραγουδίστρια γνώριζε ότι η μητέρα της θα την επισκεπτόταν, αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς αναφέρει το ΤΜΖ.

Ο πάγος μεταξύ μητέρας και κόρης έχει αρχίσει να λιώνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ με την Λιν να αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Μετά το τέλος της συνάντησης η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ έκαναν μια μικρή βόλτα και επέστρεψαν στο σπίτι.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ