«Φωτιά»: Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους on stage με ένα «καυτό» φιλί στο στόμα (video)

«Φωτιά»: Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους on stage με ένα «καυτό» φιλί στο στόμα (video)

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν τις δύο Eurovision επιτυχίες τους

Στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου τα «Mad Video Music Awards 2023» με παρουσιαστή για ακόμη μια φορά τον Θέμη Γεωργαντά. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική στιγμή της Ελένης Φουρέιρα.

Η βραδιά των μουσικών βραβείων ξεκίνησε με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, ενώ αγαπημένοι τραγουδιστές ερμήνευσαν στο stage χαρίζοντας ένα απολαυστικό θέαμα μέσα από τα acts.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Το πώς θα δομηθεί ο Ολυμπιακός εξαρτάται από τον Βεζένκοφ» (vid)

Από τις στιγμές της βραδιάς που ξεχώρισαν, η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα. Οι δύο pop star ανέβηκαν μαζί στο stage με ένα mix από τις πιο πετυχημένες τους επιτυχίες, από τις οποίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν το My Number One και το Fuego!

Η εμφάνισή τους ολοκληρώθηκε με ένα φιλί και το κοινό στο Γήπεδο Tae Kwon Do να καταχειροκροτά! Σχετικά πλάνα πρόβαλλε το πρωί της Τρίτης το Happy Day…

Πηγή:Athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ