Εξομολόγηση Σοφίας Παυλίδου για Θωμαΐς Ανδρούτσου: «Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης. Μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα!» – Το φιλί στο στόμα και η αφιέρωση

Εξομολόγηση Σοφίας Παυλίδου για Θωμαΐς Ανδρούτσου: «Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης. Μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα!» – Το φιλί στο στόμα και η αφιέρωση

«Ευγνώμων για όλες τις στιγμές, δύσκολες, όμορφες, λυτρωτικές, καταστροφικές, απογειώτικες που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια»

Με μια αφιέρωση στο instagram η Σοφία Παυλίδου εκφράσει την αγάπη της προς την καλή της φίλη Θωμαΐς Ανδρούτσου με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια, μέσα από τον χώρο της υποκριτικής.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην παραλία, όπου και ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες από την ξαπλώστρα. Σε ένα από τα στιγμιότυπα η Σοφία Παυλίδου και η Θωμαΐς Ανδρούτσου ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα. Παράλληλα, νέα αγωγή κατά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου, με την οποία αξιώνει το ποσό των 80.000 ευρώ από τον ηθοποιό για ηθική βλάβη.

Διαβάστε επίσης:Αγρίεψε ο Μαρτίνεθ – Τέσσερις διπλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα – Ανεβαίνουν οι 5 «μικροί»

Εξομολόγηση Σοφίας Παυλίδου για Θωμαΐς Ανδρούτσου

«Γιατί η ζωή έχει τα δώρα της, αρκεί να τα δεις και να τα εκτιμήσεις! Το δικό μου δώρο είναι η Θωμαιτσα μο … Παρατηρητής, χωρίς να με κρίνει ,δείχνοντας μου μόνο την αγάπη της! Ευγνώμων για όλες τις στιγμές ,δύσκολες, όμορφες, λυτρωτικές, καταστροφικές, απογειώτικες που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια!

Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην πορεία της ζωής προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το θεϊκό μας σχέδιο για το οποίο ήρθαμε εδώ! Κι έχουμε καταφέρει πολλά!!!

Εξομολόγηση Σοφίας Παυλίδου για Θωμαΐς Ανδρούτσου

Το πιο σημαντικό …να αγαπάμε την υπέροχη ύπαρξη μας και να μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα !!! Σε ευχαριστώ φίλη, μητέρα αδερφή, Θώμη μου, γι’ αυτό το μοίρασμα ! Χωρίς εσένα ξέρω πια, πως θα ήμουν απέραντα μόνη σε αυτό το ταξίδι», έγραψε η Σοφία Παυλίδου.

Αποκαλύψεις «φωτιά» Σοφίας Παυλίδου: «Στον γάμο μου με τον Χρήστο Φερεντίνο δεν είχα…»

Σε αποκαλύψεις «φωτιά» προχώρησε η Σοφία Παυλίδου για τον γάμο της με τον Χρήστο Φερεντίνο, μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!». Παράλληλα, έπειτα από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση διδύμων γιων, η Σοφία Παυλίδου «τελείωσε» τον Χρήστο Φερεντίνο, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό τους.

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που από μικρές ονειρεύονταν να ντυθούν νυφούλες και να παντρευτούν. Ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος) ήταν εκείνος που με ενέπνευσε να κάνω αυτό το βήμα στη ζωή μου. Μάλιστα, ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος, που συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο πάρτι. Για να καταλάβεις πόσο δεν ήταν ο κλασικός γάμος, δεν είχα βάλει καν νυφικό. Είχα φορέσει ένα φόρεμα που εγώ το ονόμασα νυφικό. Στη ζωή ποτέ δεν λέω «ποτέ». Μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος και να μου προκαλέσει την ίδια επιθυμία. Πολλές γυναίκες, ακόμη και σήμερα δυστυχώς, παντρεύονται γιατί έτσι τους έχουν μάθει οι οικογένειές τους και δεν είναι καθόλου συνειδητοποιημένες».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ