Κούκλες ακόμα και 22 χρόνια μετά: Έτσι είναι σήμερα οι «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου Φουστάνου από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Κούκλες ακόμα και 22 χρόνια μετά: Έτσι είναι σήμερα οι «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου Φουστάνου από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Πέρασαν κιόλας 23 χρόνια!

Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά και αγαπημένοι χαρακτήρες. Ο Μάνθος Φουστάνος και οι μοναδικές του αγάπες από το Κωνσταντίνου και Ελένης, δεν έχουν αλλάξει και πολύ κατά το πέρασμα του χρόνου. Παραμένουν όμορφες όπως άλλωστε και ο Μάνθος, κατά κόσμον Βασίλης Κούκουρας.

Τζοάννα

Η ξανθιά Αγγλίδα φιλενάδα του βιομήχανου, η Τζοάννα, ενσαρκώθηκε από την όμορφη ηθοποιό Χρύσα Κοντογιώργου, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει υπέροχη. Είναι 44 ετών, παντρεμένη με τον εφοπλιστή Απόστολο Βεντούρη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο.

Λίλα

Η πληθωρική “παρδαΛίλα” είναι η ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη. Η ίδια πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, η οικονομική ανασφάλεια την οδήγησε να απομακρυνθεί από τον χώρο και να αρχίσει να εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών.

Φιόνα

Η δεσποινίς “Σαχλοκώδων” και “δολοφιόνα των ηθών”, είναι η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, η οποία μέχρι σήμερα εργάζεται ως ηθοποιός, αφού την έχουμε δει και στο “Καφέ της Χαράς”, ενώ συχνά βρίσκεται στην επικαιρότητα με δηλώσεις της.

Μιράντα

Η Μιράντα Παπαδοπούλου “σαν τα μπισκότα” λέγεται Αναστασία Καΐτσα, ενώ είναι ακόμα ενεργή ηθοποιός και ασχολείται με το θέατρο.

Σιλβάνα

Η Ιταλίδα ερωμένη του Μάνθου είναι η ηθοποιός Χριστίνα Γουλιελμίνο. Είναι γνήσια Ιταλίδα και τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, όπου διατηρεί κανάλι στο You Tube με τίτλο CriGuglielmino.

Εμείς τις παρακολουθούμε μέσα από τις επαναλήψεις της αγαπημένης μας σειράς που έχει μεγαλώσει εμάς και τώρα και τα παιδιά μας.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ