Εβδομάδα μεταγραφών στον Παναθηναϊκό: Ο «κλεισμένος» Βιλντόζα, τα «μπαμ» με Πάντερ, Έξουμ, Λεσόρ και οι άλλοι…

Εβδομάδα μεταγραφών στον Παναθηναϊκό: Ο «κλεισμένος» Βιλντόζα, τα «μπαμ» με Πάντερ, Έξουμ, Λεσόρ και οι άλλοι…

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε κρίσιμη εβδομάδα όσον αφορά την ενίσχυση του, καθώς περιμένει απαντήσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Εργκίν Αταμάν προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Τούρκο τεχνικό να έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι σκοπεύουν να ανεβάσουν το μπάτζετ τους σε σχέση με την περασμένη σεζόν, έχουν ήδη ανακοινώσει τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραϊτη, όμως η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι έχει «τρέξει» το πλάνο του, έχει καταθέσει τις προτάσεις του και μάλιστα σε μεγάλα ονόματα και περιμένει απαντήσεις τα επόμενα 24ωρα. Αρχικά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πράσινοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Λούκας Βιλντόζα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο επόμενος που θα ανακοινωθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνεται πολύ με τον Κέβιν Πάντερ, αφού είναι ο παίκτης που θέλει περισσότερο από οποιονδήποτε ο Αταμάν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις με εκείνη του τριφυλλιού όμως να φαίνεται πως είναι η καλύτερη από οικονομικής πλευράς, αφού φέρεται να αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Η απάντηση του θα δοθεί αυτή τη βδομάδα και ανάλογα αν θα πει «ναι» θα προχωρήσει ο σχεδιασμός. Ο Παναθηναϊκός έχει «λοκάρει» σε ακόμη μερικούς στόχους, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι μια περίπτωση ακόμη για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ, με τον ομογενή γκαρντ να έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε αυτή την περίπτωση, ενώ δεν έχει μείνει εκεί, αφού έχει βάλει στο στόχαστρο και τη μισή… Παρτιζάν. Πέρα από τον Πάντερ που έχει επαφές εδώ και καιρό, οι πράσινοι ενδιαφέρονται έντονα και για τον Ντάντε Έξουμ, αλλά και για τους Ζακ ΛεΝτέι και Ματίας Λεσόρ, με τον πρώτο όμως να φαίνεται πως έχει προς το παρόν το μυαλό του στο ΝΒΑ.

Οι άλλοι δύο έχουν δεχτεί κρούση, με τον Λεσόρ να έχει ήδη απαντήσει αρνητικά, αλλά τον Παναθηναϊκό να μην το βάζει κάτω, καθώς ο Αταμάν τον θέλει πολύ. Ο ΛεΝτέι είναι ένας παίκτης που έχει προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κίνηση του και περιμένει και από εκείνον απάντηση.

Τέλος, εκτός όλων των άλλων, ο Παναθηναϊκός θέλει να… αναζωογονήσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του για αυτό τον λόγο και παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά ακόμη και του Νικ Καλάθη, αν και για τον δεύτερο υπάρχουν ενδοιασμοί. Κλείνοντας, η μόνη ανοιχτή περίπτωση που «καίει» από το υπάρχον ρόστερ είναι η ανανέωση του Γιώργου Παπαγιάννη, με τον Έλληνα σέντερ να μην έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ