«Μου είχε πει «με αυτά που έχουν συμβεί σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω, αλλά…»» – Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θέμο Αναστασιάδη

«Μου είχε πει «με αυτά που έχουν συμβεί σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω, αλλά…»» – Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θέμο Αναστασιάδη

«Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα που είχε κάνει, αλλά...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν ήταν καλεσμένος στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Θέμο Αναστασιάδη κάνοντας μία σοκαριστική αποκάλυψη.

«Μου είχε πει «με αυτά που έχουν συμβεί σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω, αλλά…»»

“Περίμενα κάποιες κινήσεις, αλλά δεν κρέμομαι από αυτό. Δεν κρέμομαι ψυχολογικά από αυτό… Το περίμενα! Γιατί έχω βοηθήσει μονοπωλιακά κάποιους ανθρώπους, κοινούς μας γνωστούς. Δεν είναι ότι δεν μου είπαν (να με βοηθήσουν) μιας και ήταν θέμα ζωής και θανάτου να επιβιώσεις. Δεν μου τηλεφωνούσαν και δεν μου τηλεφώνησαν καν. Ενώ ας πούμε άλλοι άνθρωποι, που είχα μια συνεργασία χωρίς αυτή να στοιχειοθετεί φιλία.

Ο Θέμος Αναστασιάδης, μια μέρα, χτύπησε το τηλέφωνό μου, με ρώτησε αν είμαι καλά και αν χρειάζομαι να μου δώσει λεφτά. “Το λέω και έρχομαι σε δύσκολη θέση” μου λέει, του είπα όχι ενώ πάνω μου μπορεί να είχα 4 ευρώ.

Μου ξανάκανε τηλεφώνημα, μου πρότεινε αν θέλω να δουλέψω στο ραδιόφωνο του Alpha… Με είχε σταθερά υπόψιν του. Ένας Θέμος που τα προσωπικά του είχαν βγει στη φόρα και με είχε καλέσει σε μια εκπομπή, το γεγονός ότι πήγα του έκανε τρομακτική εντύπωση.

Γιατί μπορεί να μην ήταν πολιτικά ορθό να πας σε μια εκπομπή του Θέμου, την ώρα που πυροβολείται… Δεν κάναμε κολλητή παρέα αλλά του είχε κάτσει στο κεφάλι. Και μου είχε κάνει και μια εξομολόγηση φοβερή… Μου είχε πει “με αυτά που έχουν συμβεί σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω, αλλά με κράτησε η γυναίκα μου και τα παιδιά μου που έβλεπα”.

Όταν σου εξομολογείται κάτι ο άλλος, έχει καταλάβει πως τον έχεις νοιαστεί. Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα που είχε κάνει, αλλά… Ήταν να πάω σε μια εκπομπή που δεν πήγαινε κανένας εκείνη την εβδομάδα και πήγα!

Και μας περιμένανε κανάλια απ΄ έξω, για να πούμε για τον Θέμο. Υπάρχουν κι άλλοι που μου έχουν πει αυτή την κουβέντα, χωρίς να έχουμε τη σχέση του δούναι και λαβείν. Ενώ κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να μένω τώρα στο σπίτι τους! Χωρίς να έχουν ανταποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και δεν μου έχουν τηλεφωνήσει καν ακόμα.

Το περιμένω γιατί έχω τις ανθρώπινες απορίες, τις συναισθηματικές και ιδεολογικές. Θα έλεγα “Γιατί ρε μπαγάσα, εγώ δεν ήθελα λεφτά. Αλλά θα ήθελα μια κουβέντα, ένα τι κάνεις και εγώ ο ίδιος θα σε διασφάλιζα”. Δεν άκουσα το “τι κάνεις”. Για άντρα μιλάω τώρα, στις γυναίκες είμαι πιο τρυφερός… Άστο τώρα…” απάντησε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ