«Καταντάς περίγελος! Είσαι γεμάτη κόμπλεξ. Απευθύνσου σε ψυχίατρο και στη συνέχεια σε διαιτολόγο!» – Το μήνυμα μίσους στη Δανάη Μπάρκα και η «πληρωμένη» απάντησή της

«Καταντάς περίγελος! Είσαι γεμάτη κόμπλεξ. Απευθύνσου σε ψυχίατρο και στη συνέχεια σε διαιτολόγο!» – Το μήνυμα μίσους στη Δανάη Μπάρκα και η «πληρωμένη» απάντησή της

«Ναι εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα»

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στη Σέριφο η Δανάη Μπάρκα και προσπαθεί να απέχει όσο περισσότερο μπορεί από τα social media και να χαλαρώνει μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα περνώντας τις ημέρες της στις υπέροχες παραλίες του νησιού. Ωστόσο σήμερα, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ένα μήνυμα μίσους που δέχτηκε από χρήστη του Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, μια διαδικτυακή της «φίλη» θέλησε να της στείλει προσωπικό μήνυμα στο εν λόγω μέσο, στο οποίο την… έκραζε με αισχρό τρόπο. Το παράδοξο είναι ότι εκθείαζε τη μητέρα της παρουσιάστριας, Βίκυ Σταυροπούλου. Παράλληλα, μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων στην οποία προχώρησε.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μίροτιτς: Τι είπε για το συμβόλαιο και την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου…

Το μήνυμα μίσους στη Δανάη Μπάρκα και η «πληρωμένη» απάντησή της
«Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο» έγραψε η κυρία στη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια τότε της απάντησε «Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου».

«Είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα» πρόσθεσε η Δανάη όταν δημοσίευσε τα μηνύματά που αντάλλαξαν με την κα. Φωτεινή.

Πηγή:Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ