Full in love με τον Τσιτσιπά η Μπαντόσα – Τον αποκαλεί «άντρα της»

Full in love με τον Τσιτσιπά η Μπαντόσα – Τον αποκαλεί «άντρα της»

Δείτε την ανάρτηση της τενίστριας

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν. Αφού ο Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Wimbledon, το ζευγάρι πέρασε μαζί μερικές ρομαντικές στιγμές στο Λονδίνο.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης (11/7) οι δυο τους απόλαυσαν ένα δείπνο, με την τενίστρια να ανεβάζει στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία του Στέφανου, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Διαβάστε επίσης: Τελικά τι συμβαίνει με τον Ντόρσεϊ: Ο ρόλος του Ιτούδη και η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού

«Ο άντρας μου» έγραψε η 25χρονη, συνοδεύοντας τη λεζάντα της φωτογραφίας με μια καρδούλα.

Δείτε την παρακάτω

Ποιος είπε πρώτος το «σ΄αγαπώ»;

Από τα πιο δημοφιλή trends στο TikTok είναι οι ερωτήσεις που καλούνται ζευγάρια ο ένας για τον άλλον, ενώ έχουν κλειστά τα μάτια τους.

Φυσικά, από αυτό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα στο πλευρό του, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Ο διεθνής τενίστας βιώνει μία άκρως ευτυχισμένη περίοδο στα προσωπικά του. καθώς η Πάουλα του έχει πάρει τα μυαλά, όπως καταλαβαίνουμε μέσα από τις συνεντεύξεις του.

«Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη», είχε αναφέρει πρόσφατα στη βρετανική Bild ο Έλληνας αθλητής.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok βλέπουμε το ζευγάρι να απαντά σε διάφορες ερωτήσεις όπως το ποιος είπε πρώτος το σ΄αγαπώ με την όμορφη Πάουλα να δείχνει με το χέρι της τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ