Απίθανο! Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν… σεισμό 2,3 Ρίχτερ στο Σιάτλ

Απίθανο! Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν… σεισμό 2,3 Ρίχτερ στο Σιάτλ

Οι φαν έσπασαν ρεκόρ με τις δονήσεις τους, ξεπερνώντας ένα ανάλογο φαινόμενο που είχε παρατηρηθεί σε αγώνα του NFL

Ένα πρωτοφανές φαινόμενο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο στάδιο «Lumen Field» στο Σιάτλ.

Συγκεκριμένα, οι ενθουσιώδεις Swifties (το όνομα των φαν της τραγουδίστριας) προκάλεσαν… σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με σεισμό 2,3 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη σεισμολόγο Τζάκι Κάπλαν-Άουερμπαχ.

Διαβάστε επίσης: Η «πρώτη» του Φρέιρε με τα ερυθρόλευκα (pics)

Μάλιστα, ο «Swift Quake», όπως ονόμασαν τον εν λόγω «σεισμό» έχει συγκριθεί με τον «Beast Quake» του 2011, όταν οι οπαδοί της ομάδας του NFL Seattle Seahawks ξέσπασαν μετά από ένα εντυπωσιακό γκολ του Μαρσόν «Beast Mode» Λιντς.

Ο πανηγυρισμός που ακολούθησε εντοπίστηκε στο ίδιο τοπικό σεισμογράφο με τη συναυλία της Σουίφτ, δήλωσε στο CNN σεισμολόγος.

Μάλιστα, η Κλόι Μελάς του CNN, η οποία παρακολούθησε μία από τις συναυλίες της ποπ σταρ στο Σιάτλ, μοιράστηκε τις παρατηρήσεις και τις εμπειρίες της:

«Το να πάω στη συναυλία της Τέιλορ στο Σιάτλ ήταν διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχω ζήσει ποτέ. Μπορούσες κυριολεκτικά να νιώσεις το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια σου. Τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν» είπε χαρακτηριστικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ