Κατερίνα Θεοχάρη: Η «κοντή» από τη σειρά Παρά Πέντε φοράει μαγιό και… τρελαίνει κόσμο (pics)

Κατερίνα Θεοχάρη: Η «κοντή» από τη σειρά Παρά Πέντε φοράει μαγιό και… τρελαίνει κόσμο (pics)

Η Κατερίνα Θεοχάρη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως “η κοντή” από την επιτυχημένη σειρά “Παρά Πέντε”, έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το απίστευτα εντυπωσιακό της σώμα.

Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν στη αγαπημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη η Κατερίνα Θεοχάρη να ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, σεμνότυφο και να περνούσε αρκετές φορές απαρατήρητο, ωστόσο στην πραγματική ζωή είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει για το στιλ και τη φυσική της ομορφιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με μαγιό που αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της. Οι followers της αντιδρούν με θαυμασμό σε κάθε της δημοσίευση, επιβεβαιώνοντας τη λάμψη και την αύρα που εκπέμπει.

Διαβάστε επίσης: Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Ζοάο Λούκας (vid)

Δεν είναι μόνο το σώμα της που τραβά τα βλέμματα, αλλά και η αυτοπεποίθηση με την οποία το παρουσιάζει. Η Κατερίνα αποπνέει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας που είναι εμπνευστική. Το άψογο σώμα της είναι αποτέλεσμα της φροντίδας και της επιμονής που επενδύει στην υγεία και τη φυσική της κατάσταση.

Η Κατερίνα Θεοχάρη, η “κοντή” από τη σειρά “Παρά Πέντε”, είναι σήμερα μία όμορφη, υπέροχη και επιτυχημένη γυναίκα που έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με τη φυσική της ομορφιά και το εντυπωσιακό της σώμα. Μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram μας εμπνέει να αγαπάμε και να αποδέχεστε τον εαυτό μας.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ