Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Ζοάο Λούκας (vid)

Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Ζοάο Λούκας (vid)

Ο Παναθηναϊκός που ψάχνεται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, έχει πλέον στα υπόψιν του και τον Ζοάο Λούκας της Σάντος ο οποίος προτάθηκε στους πράσινους σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Παναθηναϊκός σκανάρει την αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και όπως είναι λογικό η ονοματολογία… φουντώνει. Εκτός από τα ονόματα που έχει στη λίστα του ο Γιάννης Παπαδημητρίου, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα, αυτό του Ζοάο Λούκας της Σάντος, ο οποίος προτάθηκε μέσω του μάνατζέρ του στους πράσινους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Live Sport, ο παίκτης ψάχνεται για να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη και ο μάνατζέρ του προσπαθεί να βρει την καλύτερη προοπτική για τον πελάτη του.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία που δίνει στην ΑΕΚ η κλήρωση με την Ντιναμό και ο Αλμέιδα που βλέπει μόνο Champions League (vid)

Ο Λούκας από το 2019 άνηκε στην Φλαμένγκο με την οποία όμως δεν είχε σημαντικό χρόνο συμμετοχές (19 συμμετοχές), αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Κουιαμπά με την οποία άλλωστε έχει και τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του (84), η οποία τον έκανε δικό της το 2022. Ο Βραζιλιάνος 25χρονος μπακ, αγωνίζεται από τον Γενάρη του 2023 στην Σάντος η οποία τον απέκτησε έναντι 1.1 εκατ. ευρώ από την τελευταία του ομάδα και μετράει ήδη 24 συμμετοχές και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ως μέλος της Φλαμένγκο έχει πανηγυρίσει ένα Copa Libertadores (2019) και δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας (2019, 2020). Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ