«Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου»: Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου»: Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Τα μάτια μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένα από δάκρυα περηφάνειας για εσένα»

Η Δανάη Μπάρκα τρέφει μεγάλη αδυναμία στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και πολλές είναι οι φορές που έχει μιλήσει με λόγια αγάπης για εκείνον τόσο σε δηλώσεις της όσο και σε αναρτήσεις της.

Αυτό έκανε και στο τελευταίο της ποστ με αφορμή την παράσταση που παρακολούθησε στην Επίδαυρο, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός.

«Επίδαυρος 2023. Ο Χρήστος μου -ως Θησέας αυτή την φορά. Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου, ο δεύτερος μπαμπάς μου, η ωραιότερη αγκαλιά και η πιο ανακουφιστική. Ο Χρήστος μου που από μωρό κάθε φορά που τον βλέπω στην σκηνή, τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι χωρίς να καταλαβαίνω γιατί.

Ίσως από τον θαυμασμό, ίσως από την στιβαρότητα του στην σκηνή, ίσως επειδή ακόμα κι όταν δεν μιλάει είναι σαν να φωνάζει, ίσως από το πόσο σοβαρά κάνει αυτή τη δουλειά, ίσως από το πόσο το αγαπάει. Ο Χρήστος μου φέτος συναντιέται με τον σπουδαίο Δημήτρη Καταλειφό, ο οποίος μεγαλουργεί στην σκηνή με έναν μαγικό τρόπο χωρίς να υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που κάνει, με έναν καταπληκτικό θίασο.

Ο Χρήστος μου φέτος είναι ο Θησέας. Είναι λοιπόν απ΄τις φορές που έχει κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύεται…καλός, φιλεύσπλαχνος, δίκαιος, προστατευτικός και με μια αγκαλιά για όσους την χρειάζονται. Θησέα, έγινες απ΄τους αγαπημένους μου θεατρικούς ρόλους επειδή αγκάλιασες τον μπαμπά μου και μεγαλουργήσατε.

Χρήστο μου, είσαι ο πιο αγαπημένος μου Θησέας όλων των εποχών και θα είμαι πάντα η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου. Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για όσα μου διδάσκεις πάνω και κάτω απ την σκηνή και τα μάτια μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένα από δάκρυα περηφάνειας για εσένα».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ