«Έχασα την παρθενιά μου όταν ήμουν περίπου 12 ετών» – Αποκάλυψη σοκ από πασίγνωστη 38χρονη ηθοποιό (pic)

«Έχασα την παρθενιά μου όταν ήμουν περίπου 12 ετών» – Αποκάλυψη σοκ από πασίγνωστη 38χρονη ηθοποιό (pic)

«Ήταν όλα τόσο τραυματικά που δεν έκανα ξανά σ@ξ για λίγο καιρό»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Λίλι Άλεν κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων σχετικά με το παρελθόν της και τις ερωτικές της σχέσεις. Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Life’s a Beach» και θυμήθηκε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία, η οποία, όπως λέει, δεν κατέληξε τόσο ευχάριστα.

Εξήγησε ότι την εποχή εκείνη βρισκόταν σε διακοπές μαζί με τον διάσημο μπαμπά της και ηθοποιό, Κιθ Άλεν, καθώς και τον αδερφό της, Άλφι. Όπως είπε, η 38χρονη είχε ένα κρυφό ειδύλλιο με κάποιον στη Βραζιλία τότε κι όποτε ο πατέρας της έλειπε από το σπίτι, εκείνη τον συναντούσε.

Ωστόσο, μια μέρα, ο Κιθ Άλεν επέστρεψε στο σπίτι νωρίτερα από το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να καταλάβει ότι η κόρη του είχε «εξαφανιστεί». Ενώ, θύμα σκληρής «φάρσας» έπεσε μια 17χρονη, αφού αποφάσισε να βγάλει την παρθενιά της στο σφυρί για ένα iPhone 8 αξίας 2.300 λιρών και η κρυφή κάμερα κατέγραψε τον ομαδικό…βιασμό της.

 

«Έχασα την παρθενιά μου όταν ήμουν περίπου 12 ετών»

Κάλεσε λοιπόν, αμέσως την αστυνομία, νομίζοντας ότι της έχει συμβεί κάτι. Βέβαια, δεν φαντάστηκε πως η Λίλι έλειπε για να συναντήσει κάποιον. «Στην πραγματικότητα, δεν εξαφανίστηκα ακριβώς. Έχασα την παρθενιά μου από έναν τύπο που λέγεται Φερνάντο στη Βραζιλία. Ήμουν περίπου 12 ετών», είπε .

«Νόμιζαν ότι πραγματικά χάθηκα. Πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και προφανώς, δεν επέστρεψα στο δικό μου. Κοιμήθηκα εκεί», συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Allen (@lilyallen)

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ