«Βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ερχόταν από το σπίτι και…»

«Βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ερχόταν από το σπίτι και…»

Τι αποκάλυψε;

Τη δική της «βόμβα» για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση πέταξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αποκαλύπτοντας πως ερχόταν από το σπίτι της! Την ίδια ώρα σοκάρει η περιγραφή της για το φρικτό τροχαίο που είχε.

Πριν καιρό η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω». Η 90χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση.

Διαβάστε επίσης: Ολο και πιο κοντά στο deal για Ορτέγκα ο Ολυμπιακός – Επιβεβαίωση για τη νέα πρόταση

«Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήρθε στο κέντρο «Πεταλούδα» και έκατσε στην πρώτη καρέκλα. Με είδε, με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε σαμπάνια και μετά μου μίλαγε συνέχεια και του έλεγα και εγώ διάφορα πράγματα.

Μου λέει “Θέλετε αύριο το μεσημέρι να φάμε μαζί;” και του λέω “Να φάμε”. Ερχόταν από το σπίτι και με έπαιρνε και πηγαίναμε και τρώγαμε τα ψάρια. Τον έβλεπα πως ήταν ερωτευμένος. Μου μίλαγε για τον μπαμπά, δεν ήθελε με τίποτα την Κάλλας. Μιλούσε μόνο για την μάνα του.

Κάποια στιγμή έφυγε και μου έγραφε γραμματάκια και μου έλεγε “καμία δεν είναι σαν εσένα”. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει ήταν μικρό παιδί, δεν προχώρησε το πράγμα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ