Μάρκος Λεζές: Η μάχη με τον καρκίνο, η υιοθεσία που τον «τσάκισε», η «φυγή» στο Άγιο Όρος και η νέα του ζωή (Video)

Μάρκος Λεζές: Η μάχη με τον καρκίνο, η υιοθεσία που τον «τσάκισε», η «φυγή» στο Άγιο Όρος και η νέα του ζωή (Video)

Ο φύλακας-άγγελός μου με προειδοποίησε για το πρόβλημα υγείας μου - «Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου όταν πήγα στο Άγιο Όρος, αλλά και μόνο το ότι εκεί έκοψα το τσιγάρο αποδείχτηκε σωστή επιλογή»

Ο Μάρκος Λεζές είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στην εποχή της βιντεοκασέτα. Ξεκίνησε δίπλα στον Χάρι Κλιν ενώ συνεργάστηκε και με τον Κώστα Βουτσά και τον Γιώργο Κωνσταντίνο στο θέατρο. Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Κουρκούλης, είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, το 2002 και για το θαύμα που βίωσε στο Άγιο Όρος.

Ο ηθοποιός μένει πλέον μόνιμα στο Κιάτο ενώ πιστεύει πολύ στο Θεό και επισκέπτεται συχνά το Άγιον Όρος. Και μάλιστα είχε βγει και νικητής από την μάχη του με τον καρκίνο χάρη στον φύλακα άγγελό του. Τα χρόνια που ακολούθησαν την εποχή της βιντεοκασέτας ήταν δύσκολα για τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Τα γκρουπ δυναμικότητας και οι πιθανοί αντίπαλοι στους ομίλους του Europa League

Tα δύσκολα χρόνια και το Άγιο Όρος

«Δεν είχα προτάσεις στο θέατρο, δε θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Όπως και στην τηλεόραση. Είμαι εκτός τηλεόρασης. Κάνω καμιά φορά σε κάποιο σίριαλ 3-4 γυρίσματα και μετά είμαι μαγική εικόνα, περνάω και φεύγω», έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη. Δούλεψε ένα φεγγάρι ως πωλητής αυτοκινήτων, ενώ την περίοδο που αποφάσισε να ζήσει σαν μοναχός είπε χαρακτηριστικά: «Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου όταν πήγα στο Άγιο Όρος, αλλά και μόνο το ότι εκεί έκοψα το τσιγάρο αποδείχτηκε σωστή επιλογή»

Ο Μάρκος Λεζές είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στην εποχή της βιντεοκασέτα. Ξεκίνησε δίπλα στον Χάρι Κλιν ενώ συνεργάστηκε και με τον Κώστα Βουτσά και τον Γιώργο Κωνσταντίνο στο θέατρο. Ο ηθοποιός μένει πλέον μόνιμα στο Κιάτο ενώ πιστεύει πολύ στο Θεό και επισκέπτεται συχνά το Άγιον Όρος. Και μάλιστα είχε βγει και νικητής από την μάχη του με τον καρκίνο χάρη στον φύλακα άγγελό του. Τα χρόνια που ακολούθησαν την εποχή της βιντεοκασέτας ήταν δύσκολα για τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Tα δύσκολα χρόνια και το Άγιο Όρος «Δεν είχα προτάσεις στο θέατρο, δε θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Όπως και στην τηλεόραση. Είμαι εκτός τηλεόρασης. Κάνω καμιά φορά σε κάποιο σίριαλ 3-4 γυρίσματα και μετά είμαι μαγική εικόνα, περνάω και φεύγω», έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη. Δούλεψε ένα φεγγάρι ως πωλητής αυτοκινήτων, ενώ την περίοδο που αποφάσισε να ζήσει σαν μοναχός είπε χαρακτηριστικά: «Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου όταν πήγα στο Άγιο Όρος, αλλά και μόνο το ότι εκεί έκοψα το τσιγάρο αποδείχτηκε σωστή επιλογή» Ο φύλακας-άγγελός μου με προειδοποίησε για το πρόβλημα υγείας μου Ο Μάρκος Λέζες περιγράφει το πώς αποφάσισε να το εκδώσει το βιβλίο του, καθώς το είχε χρόνια στο συρτάρι του γραφείου του, όπως και πολλά άλλα, ενώ μας αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία που καταγράφει. Ιστορία μιας προσωπικής φίλης του, η οποία είναι πλέον ο φύλακας-άγγελός του, αφού ενώ είχε φύγει από τη ζωή, τον «προειδοποίησε» για το πρόβλημα υγείας που είχε και εκείνος δεν το γνώριζε αλλά θορυβήθηκε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις σώζοντας έτσι τη ζωή του. Η Μαρία ήθελε να γίνει μοναχή, αλλά δεν πρόλαβε, θα την ονόμαζαν Νεκταρία, από την αγάπη της για τον άγιο Νεκτάριο, είχε ταχθεί, θέλησα να γράψω το βιβλίο αυτό, γιατί έχει χαθεί ο Νεκτάριος και κάπου μπορεί να βρεθεί να το διαβάσει και να επικοινωνήσει μαζί μου. Το σπίτι που είχαν αγοράσει μαζί εκείνος δεν το αποδέχθηκε ως κληρονομιά, για να το πάρει ο αδελφός της με τη μάνα της. Δεν το αποδέχτηκε κανένας τελικά και υπάρχει ακόμα. Ο Νεκτάριος έδωσε όλα τα έπιπλα και τα σκεύη σε μοναστήρια και σε φτωχούς». Παρότι είχε φύγει από τη ζωή, με «προειδοποίησε» για την περιπέτεια υγείας που πέρασα και με βοήθησε να την ξεπεράσω, ως φύλακας άγγελός μου. Την προστασία που της παρείχα τότε μου την «επέστρεψε» απλόχερα, όταν ανέβηκε στα ουράνια. Πριν «φύγει» πήγα να βρω τη μάνα και τον αδελφό της για να τους ενώσω, αλλά δεν ήθελαν να τη δουν, ακόμα και τότε που ήταν άρρωστη. Μόνο στην κηδεία της ήρθαν, πουθενά αλλού, ποτέ. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε μνημόσυνο, ούτε ένα λουλούδι της άφησαν. Η κοπέλα «έφυγε» 39 ετών, πριν από περίπου 6 χρόνια.

Ο φύλακας-άγγελός μου με προειδοποίησε για το πρόβλημα υγείας μου

Ο Μάρκος Λέζες περιγράφει το πώς αποφάσισε να το εκδώσει το βιβλίο του, καθώς το είχε χρόνια στο συρτάρι του γραφείου του, όπως και πολλά άλλα, ενώ μας αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία που καταγράφει.

Ιστορία μιας προσωπικής φίλης του, η οποία είναι πλέον ο φύλακας-άγγελός του, αφού ενώ είχε φύγει από τη ζωή, τον «προειδοποίησε» για το πρόβλημα υγείας που είχε και εκείνος δεν το γνώριζε αλλά θορυβήθηκε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις σώζοντας έτσι τη ζωή του.

Η Μαρία ήθελε να γίνει μοναχή, αλλά δεν πρόλαβε, θα την ονόμαζαν Νεκταρία, από την αγάπη της για τον άγιο Νεκτάριο, είχε ταχθεί, θέλησα να γράψω το βιβλίο αυτό, γιατί έχει χαθεί ο Νεκτάριος και κάπου μπορεί να βρεθεί να το διαβάσει και να επικοινωνήσει μαζί μου.

Το σπίτι που είχαν αγοράσει μαζί εκείνος δεν το αποδέχθηκε ως κληρονομιά, για να το πάρει ο αδελφός της με τη μάνα της. Δεν το αποδέχτηκε κανένας τελικά και υπάρχει ακόμα. Ο Νεκτάριος έδωσε όλα τα έπιπλα και τα σκεύη σε μοναστήρια και σε φτωχούς».

Παρότι είχε φύγει από τη ζωή, με «προειδοποίησε» για την περιπέτεια υγείας που πέρασα και με βοήθησε να την ξεπεράσω, ως φύλακας άγγελός μου.Την προστασία που της παρείχα τότε μου την «επέστρεψε» απλόχερα, όταν ανέβηκε στα ουράνια. Πριν «φύγει» πήγα να βρω τη μάνα και τον αδελφό της για να τους ενώσω, αλλά δεν ήθελαν να τη δουν, ακόμα και τότε που ήταν άρρωστη. Μόνο στην κηδεία της ήρθαν, πουθενά αλλού, ποτέ. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε μνημόσυνο, ούτε ένα λουλούδι της άφησαν. Η κοπέλα «έφυγε» 39 ετών, πριν από περίπου 6 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ