Αλέξανδρος Ωνάσης: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του – Τον περνούσε 16 χρόνια (pic)

Αλέξανδρος Ωνάσης: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του – Τον περνούσε 16 χρόνια (pic)

Δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της οικογένειας Ωνάση που δυστυχώς έφυγε νωρίς με άδοξο τρόπο.

Το 1973, σε ηλικία μόλις 25 ετών, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, όταν το αεροπλάνο που πιλοτάρισε έπεσε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Ο άτυχος νέος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε επίσης: Xαμός στο Mundobasket, τεράστιες εκπλήξεις – Πήραν «φωτιά» δύο όμιλοι

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν το μοντέλο Φιόνα Κάμπελ – Τίσεν, η οποία ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερή του. Ο πατέρας του, Αριστοτέλης Ωνάσης, δεν ενέκρινε τη σχέση και προσπάθησε να τη διαλύσει.

Το πώς πληροφορήθηκε η αγαπημένη του το θάνατο του Αλέξανδρου Ωνάση, περιγράφει η Έλενα Λυμπέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Αλέξανδρος Ωνάσης & Φιόνα Φον Τίσεν: «Ο θάνατός του είναι ένα τραύμα που έχει μείνει μέσα μου για πάντα.» Έχει δηλώσει η μεγάλη αγαπημένη του αδικοχαμένου γιου του Αριστοτέλη Ωνάση. «Δε θα ξεχάσω την τελευταία μας τηλεφωνική συνομιλία. Ήμουν στο προσκεφάλι της μητέρας μου, που ήταν άρρωστη στο Λονδίνο, και εκείνος ήταν στην Αθήνα. Συζητούσαμε για το αν πρέπει να ανακοινώνονται τα αίτια των αεροπορικών δυστυχημάτων. Ειρωνεία της τύχης…”.

Ανατριχίλα για τον Αλέξανδρο Ωνάση: Η απόφαση του Αριστοτέλη αμέσως μετά το θάνατό του

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης δεν μπόρεσε να δεχτεί την απώλεια του παιδιού του. Ταρίχευσε το σώμα του Αλέξανδρου και τον διατηρούσε επί σχεδόν τρεις εβδομάδες στο Σκορπιό. Κάθε βράδυ έμπαινε στο μικρό εκκλησάκι του νησιού και μιλούσε με τον νεκρό. Του αποκάλυπτε τα σχέδιά του, έκλαιγε γοερά και τέλος έφευγε για να γίνει το ίδιο την επομένη ημέρα.

Μετά την παρέμβαση του φίλου του, Μητροπολίτη Λευκάδας, ο Ωνάσης αποφάσισε να θάψει το παιδί του. Ο παπάς, για να πειστεί ότι ο νεκρός του Αλέξανδρου ήταν στο φέρετρο, ζήτησε να το ανοίξουν, αλλιώς δεν θα έψελνε τη εξόδιο ακολουθία.

Ο Αλέξανδρος ήταν εκεί ταριχευμένος, χαμογελαστός, όπως λένε παριστάμενοι, «σαν να ήθελε να μιλήσει». Δεν ήταν εκεί όμως ο πατέρας του, ο Αριστοτέλης, που δεν άντεξε να παρακολουθήσει τη σκηνή του ενταφιασμού· έφυγε στη Νέα Υόρκη μια μέρα πριν και ξαναγύρισε πάλι την επομένη της τελετής για να αρχίσει την συνομιλία με τον γιό του, πάνω από το μάρμαρο πιά.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ