Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνει ιππασία topless και χορεύει για όσες ξεγελάστηκαν από κάποιον που αγάπησαν

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνει ιππασία topless και χορεύει για όσες ξεγελάστηκαν από κάποιον που αγάπησαν

Ατάκα με… νόημα μετά τον χωρισμό της με τον Σαμ Ασγκάρι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, μετά από 14 μήνες γάμου, με τις φήμες να οργιάζουν για απιστία της ποπ σταρ. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα ότι οι δυο τους καυγάδισαν άγρια, κάτι που η τραγουδίστρια διέψευσε.

Έτσι, για να ξεπεράσει τον χωρισμό της και για να δώσει κουράγιο και στις υπόλοιπες γυναίκες που περνούν δύσκολα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει ξέφρενα. «Πόσες φορές σας έχουν πει ψέματα ή σας έχει ξεγελάσει κάποιος που αγαπάτε;» έγραψε με νόημα στη λεζάντα του βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Η βόλτα με το άλογο
Λίγα 24ωρα νωρίτερα η 41χρονη τραγουδίστρια είχε πάει βόλτα με άλογο και ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα στα social media.

«Έπρεπε να βγάλω τη μπλούζα μου σε αυτή τη γ@@@μενη έρημο. Θα έπρεπε να ήμουν γυμνή» έγραψε η Σπίαρς για την αφόρητη ζέστη.

Πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της «δούλευε κρυφά» για τον πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πιστεύει πώς o Σαμ Ασγκάρι από την αρχή της σχέσης τους είχε στενές επαφές με τον πατέρα της, έχοντας ως αντάλλαγμα πρόσβαση στα χρήματά της, σύμφωνα με πληροφορίες του marca.com.

«Ο Σαμ θα παρείχε στον πατέρα της πληροφορίες που θα τη βοηθούσαν να την κρατήσει υπό φύλαξη. Σε αντάλλαγμα, ο Σαμ είχε πρόσβαση σε εκείνη και τα χρήματά της. Η Σπίαρς, νιώθει ότι ο Σαμ την εξαπατούσε όλη την ώρα» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της.

Υπενθυμίζεται ότι η Σπίαρς από τον Φεβρουάριο του 2008 τέθηκε ακούσια υπό την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και του δικηγόρου Άντριου Γουόλετ, καθώς επιδείκνυε επί αρκετούς μήνες αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο κοινό.

Σύμφωνα με τους όρους της κηδεμονίας, δεν της επιτρεπόταν να παντρευτεί ή να πάρει μόνη της αντισυλληπτικά.

Εκτός από τις συγκλονιστικές καταγγελίες για κακοποίηση από τον πατέρα της, αποκάλυψε, επίσης, ότι η δικαστική απόφαση την εμπόδιζε από το να παντρευτεί τον Σαμ εκείνη την εποχή. Τον Νοέμβριο του 2021 κατάφερε ένας δικαστής να τερματίσει την κηδεμονία της, ενώ στις 16 Αυγούστου ο Σαμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές».

Πριν από την κατάθεση της αίτησης, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Σαμ πίστευε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον είχε απατήσει. Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι η Μπρίτνεϊ κακοποιούσε σωματικά τον Σαμ Ασγκάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ