Όλο το διαδίκτυο μιλά για τον Τάσο Χαλκιά: Με δάκρυα στα μάτια τα είπε όλα για την τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά

Όλο το διαδίκτυο μιλά για τον Τάσο Χαλκιά: Με δάκρυα στα μάτια τα είπε όλα για την τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά

Το ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά για τον χαμό του 36χρονου στο Blue Horizon

Συγκλονισμένος για το έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/9 στον Πειραιά, με τους άνδρες του πληρώματος του Blue Horizon να οδηγούν στον θάνατο τον 36χρονο Αντώνη, είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις με το στόμα ανοιχτό. Όλο το διαδίκτυο μιλά για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια τα είπε όλα για την τραγωδία στο λιμάνι.

Το ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά για τον χαμό του 36χρονου στο Blue Horizon

Ο ηθοποιός, την Τετάρτη 6/9, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και την συνόδευσε με τις σκέψεις του για το τραγικό αυτό συμβάν, εκφράζοντας την θλίψη και την απογοήτευσή του, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο «στοίχημα» του Μαρτίνεθ: Η διαχείριση του «γεμάτου» ρόστερ και μια 6αδα αγώνων που δημιουργεί δεδομένα…

Η ανάρτηση του Τάσου Χαλκιά για την τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά

«Τί να χαρείς, πώς να σκεφτείς, στ’ αλήθεια πας να κοιμηθείς !! Περίσσεψε ή ασέλγεια ή ασέβεια ή ύβρις !!! Ξεπέρασαν το αμάρτημα ! Ακόμα και το πιο θανάσιμο !! Μα είναι ή Ζωή αλίμονο, ή
ανθρώπινη Ζωή !!! Ή πράξη έχει όνομα, έγκλημα, το έγκλημα έχει κατηγορία, ΣΤΙΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!!!! Άλλη μια αδικοχαμένη ανθρώπινη Ζωή !!! ΓΙΑΤΊ ??? Από το τίποτα , από το πουθενά !!! ΓΙΑΤΙ ???

Δεν έχει καμία σημασία ποιος ακριβώς ήταν !!! ΗΤΑΝ ένας άνθρωπος ! ! ! . . . . . Τί κρίμα μεγάλε Ποιητή , δεν κάρπισαν οι στίχοι σου !!! Έχουμε πολλούς Βαρβάρους να πολεμήσουμε ακόμα !!!!! Βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια τού αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη…», έγραψε.

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ