«Είναι γ@μ#μ^να ντροπιαστικό» – Πασίγνωστος τραγουδιστής μεθυσμένος έξω από μπαρ

«Είναι γ@μ#μ^να ντροπιαστικό» – Πασίγνωστος τραγουδιστής μεθυσμένος έξω από μπαρ

Στο βίντεο φαίνεται η σύντροφός του να χάνει την ψυχραιμία της

Ο Ρόμπιν Θικ σε μια πρόσφατη βραδινή του έξοδο στην Καλιφόρνια εθεάθη υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο πασίγνωστος τραγουδιστής βρίσκεται έξω από το μαγαζί, «The Fleur Room», στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, όντας τόσο μεθυσμένος που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο Καραπαπάς: «Αφήστε την ομάδα ήσυχη, ότι γράφεται είναι παραμύθι» (pic)

Μάλιστα, η αρραβωνιαστικά του τραγουδιστή του «Blurred Lines», Έιπριλ Λοβ Γκίρι, στέκεται μαζί του στο πεζοδρόμιο και είναι εμφανώς εκνευρισμένη.

«Θεέ μου, αυτό είναι ντροπιαστικό. Αυτό είναι τόσο γαμ***να ντροπιαστικό!»

Κάποια στιγμή, ο 46χρονος Θικ ξέφυγε από τα χέρια της Γκίρι και προσπάθησε να ξαναμπεί στο μαγαζί, πέφτοντας πάνω σε ένα φυτό που βρισκόταν στο πλάι της εισόδου.

«Εντάξει, αντίο, Ρόμπιν!» είπε η 28χρονη Γκίρι αγανακτισμένη. «Θεέ μου, αυτό είναι ντροπιαστικό. Αυτό είναι τόσο γαμ***να ντροπιαστικό!» αναφώνησε το μοντέλο καθώς έσπευσε να κρατήσει τον μέλλοντα σύζυγό της.

«Μην τον αφήσετε να μπει εκεί μέσα» είπε στον φρουρό ασφαλείας του μαγαζιού προτού κοιτάξει τον Θικ και προσθέσει: «Είσαι τόσο μεθυσμένος».

Το ζευγάρι στη συνέχεια απομακρύνθηκε παραπατώντας, με τον τραγουδιστή να λέει επανειλημμένα: «Λάθος μου, λάθος μου, λάθος μου».

Η Γκίρι έλεγε: «Είναι πολύ ντροπιαστικό. Είσαι πολύ μεθυσμένος. Είναι απλά ντροπιαστικό».

Σε κάποιο σημείο, ο Θικ άρχισε να ενοχλεί την αρραβωνιαστικιά του και προσπάθησε να της πάρει το τηλέφωνο από το χέρι. Η Γκίρι έδιωξε το χέρι του και προσπάθησε να απομακρυνθεί από αυτόν, αλλά εκείνος συνέχισε να την ακολουθεί και να την αρπάζει.

«Τραβήξτε φωτογραφίες του να με αρπάζει έτσι», είπε απευθυνόμενη στους παπαράτσι, φωνάζοντας στον σύντροφό της να σταματήσει πολλές φορές.

«Σταμάτα, Ρόμπιν. Σταμάτα!» είπε καθώς το ζευγάρι συνέχισε να τσακώνεται. «Άφησε με ήσυχη! Σταμάτα! Σταμάτα! Ρόμπιν, βγάζουν φωτογραφίες. Καλύτερα να σταματήσεις! Καλύτερα να σταματήσεις. Καλύτερα να σταματήσεις. Σταμάτα. Σταμάτα. Σταμάτα!».

Με τα χέρια του Θικ τυλιγμένα γύρω από τους ώμους της, το ζευγάρι κατάφερε να μπει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ