Η ελεύθερη Εύη Βατίδου θέλει να γίνει γιαγιά – Έτσι απαντά στους haters

Η ελεύθερη Εύη Βατίδου θέλει να γίνει γιαγιά – Έτσι απαντά στους haters

Η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά, επισημαίνοντας πως είναι μόνη της στη ζωή.

Η Εύη Βατίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη Βουλή, την Ευρωβουλή και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

Σε ερώτηση για το αν συμβουλεύτηκε κάποιον επικοινωνιολόγο, η Εύη Βατίδου επισήμανε ότι τα κάνει όλα μόνη της. «Διαβάζω, τα κάνω όλα μόνη μου να ξέρεις. Ο κόσμος μπορεί να με βλέπει ως πρότυπο», σημείωσε αφοπλιστικά η Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου βάζει πλώρη για Βουλή και Ευρωβουλή

«Σκέφτομαι τη Βουλή, ίσως να σκεφτώ και την Ευρωβουλή. Τη σκέφτομαι δηλαδή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να μπω στην Ευρωβουλή», συνέχισε η Εύη Βατίδου όταν ρωτήθηκε για το αν την ενδιαφέρει να είναι μία από τους 300.

«Στο Tik Tok τα κάνω όλα μόνη μου, φτιάχνω τα βίντεο και μοντάρω. Απαντάω σε όλους τους haters. Οι haters είναι οι καλύτεροί μου» είπε χαμογελώντας η Εύη Βατίδου.

«Το πιο συχνό αρνητικό σχόλιο που μου κάνουν είναι ότι δεν ξέρω να πάρω το 100. Έχει γράψει ιστορία αυτό», επισήμανε η Εύη Βατίδου.

Αυτή την περίοδο, όπως επισήμανε η Εύη Βατίδου, δεν έχει σχέση, είναι μόνη της και ασχολείται με το Tik Tok. «Είμαι μόνη μου για άλλη μια φορά» θέλησε μόνο να δηλώσει όταν ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε δημοσιοποιήσει πριν από λίγο καιρό.

«Θέλω πάρα πολύ να γίνω γιαγιά, βέβαια δεν είναι ακόμα κατάλληλη η στιγμή, τα παιδιά μου είναι μικρά, αλλά το θέλω. Το σκέφτομαι και αυτό το σενάριο», παραδέχτηκε η Εύη Βατίδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ