Ποιός Αλέξανδρος Ωνάσης; Αυτός ο άνδρας «έκοβε» φλέβα για την Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ποιός Αλέξανδρος Ωνάσης; Αυτός ο άνδρας «έκοβε» φλέβα για την Ζωζώ Σαπουντζάκη

Την κυνήγησε από έρωτα

Η ντίβα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε ανοίξει το διαμέρισμά της και είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με ιερά τέρατα του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Όπως με τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και το διακριτικό φλερτ που δέχτηκε πριν από χρόνια όταν ήταν στο Λονδίνο από τον Ρότζερ Μουρ. Μάλιστα ο τελευταίος ήθελε να της μάθει αγγλικά και έστελνε και τον προσωπικό του σοφέρ για να την εξυπηρετεί στις βόλτες της στη βρετανική πρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται, ότι η καυτή Ελληνίδα σταρ είχε σχέση με τον γιο του μεγιστάνα Ωνάση, Αλέξανδρο.

Διαβάστε επίσης: Μασούρας: «Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της – Θα είχαμε μεγαλύτερο θράσος, αν…»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επίσης μίλησε για τη συνεργασία της με τον αξέχαστο Άντονι Κουίν ο οποίος μάλιστα την είχε κάνει να κλαίει επειδή στην ταινία «Ζορμπάς» όπου πρωταγωνιστούσαν, ήθελε να τη δει απλή και χωρίς τουαλέτες σε αντίθεση με την ίδια η οποία ήθελε να εμφανιστεί λαμπερή.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επίσης δήλωσε πως είναι πολύ καλή νοικοκυρά καθώς κάθε πρωί σηκώνεται και κάνει δουλειές μέσα στο σπίτι.

Ήρθε στη φόρα μετά από 70 χρόνια – Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης μου άνοιξε…»
Καλεσμένη στο Dot είχε βρεθεί πριν καιρό η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, αλλά και τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο σύντροφός της με τον οποίο συγκατοικεί πάνω από 20 χρόνια!

«Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε… Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».

Πηγή:Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ