«Έκλεψε» την παράσταση η Τζένιφερ Λόπεζ με εντυπωσιακή εμφάνιση σε γκαλά

«Έκλεψε» την παράσταση η Τζένιφερ Λόπεζ με εντυπωσιακή εμφάνιση σε γκαλά

Οι ακόλουθοι της Τζένιφερ Λόπερ στο Instagram ανέρχονται σε 252 εκατομμύρια

Με φλοράλ επιλογή, πιο girly απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει τελευταία η Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά χωρίς να χάνει τη σέξι διάθεσή της στην εμφάνιση, παρέστη στα φετινά βραβεία ομορφιάς «Daytime Beauty Awards» όπου και παρουσίασε τη βραβευθείσα Τρέισι Άντερσον.

Διαβάστε επίσης: ΟΦΗ – ΑΕΚ 2-0: Κρητικό γλέντι στο «Γεντί Κουλέ»

Τι φόρεσε

Πρόκειται για μια ιβουάρ δημιουργία Bach Mai, με φούξια λουλουδάτο ντεσέν, βαθύ ντεκολτέ και θυμίζει λίγο στο σχέδιασμό του πιο vintage γραμμές.

Με το γνωστό της στυλ η διάσημος ηθοποιός, τραγουδίστρια και performer «έκλεψε» τις εντυπώσεις, ενώ στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε σχετική ανάρτηση, συγχαίροντας και τη νικήτρια.

Οι ακόλουθοι της Τζένιφερ Λόπερ ανέρχονται σε 252 εκατομμύρια, οπότε κάθε φορά που μοιράζεται μια επιλογή μόδας με το κοινό της, αντιλαμβανόμαστε και το μέγεθος της επίδρασης που έχει.

Η Τρέισι Άντερσον είναι πολύ γνωστή personal trainer των διασήμων η οποία έχει καθιερώσει δικά της συστήματα εκγύμνασης.

Παραμένει μέσα στη ροή της μόδας, δημιουργεί τη δική της και διαχρονικά κάνει θεαματικές εμφανίσεις

Τι είπε κατά την παρουσίαση της τιμητικής διάκρισης

Αυτή τη φορά έχει σημασία σε ποιον δίνει τα συγχαρητήριά της και διαδικτυακά, καθώς η Τρέισι Άντερσον είναι πολύ γνωστή personal trainer των διασήμων η οποία έχει καθιερώσει δικά της συστήματα εκγύμνασης και άθλησης, και βέβαια είναι και φίλη της σταρ.

Στην ομιλία της η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε χαρακτηριστικά, «Η Τρέισι Άντερσον ξεχωρίζει ως αυθεντική δημιουργός. Οι μέθοδοι και η προσήλωσή της την κρατούν ψηλά, στη κορυφή του παιχνιδιού», ενώ η ίδια τόνισε ότι πρόκειται για 25 χρόνια πλήρους και καθαρής αφοσίωσης στους πελάτες και την υγεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ