Οι γιατροί ελπίζουν σε θαύμα: Σε κωματώδη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου στην εντατική

Οι γιατροί ελπίζουν σε θαύμα: Σε κωματώδη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου στην εντατική

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Δύσκολες ώρες περνά η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική, μετά από ατύχημα που είχε. Οι γιατροί ελπίζουν σε θαύμα με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται κρίσιμη.

Διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού παραμένει η Μαίρη Χρονοπούλου, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εξαιρετικά βαριά και σοβαρή, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί ο Βασίλης Καρράς: «Στην κηδεία μου φορέστε λευκά ρούχα»

Η Μαίρη Χρονοπούλου φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Μαίρη Χρονοπούλου
Μαίρη Χρονοπούλου

Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά, την περασμένη Κυριακή.

Αν και σε κωματώδη κατάσταση, αγωνίζεται προκειμένου να απορροφήσει το εκτεταμένο αιμάτωμα του κρανίου της. Και παρότι οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργείες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της.

Μαίρη Χρονοπούλπου: «Δεν βλέπω να έχει προοπτικές! Υποστηρίζεται μηχανικά, είναι βαριά. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση» – Δραματικές δηλώσεις από τον νευροχειρουργός της (Video)

Δραματικές δηλώσεις έκανε ο νευροχειρουργός της Μαίρης Χρονοπούλου, κ. Γιώργος Στράντζαλης, όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας της, με τον αγαπημένο της φίλο επίσης Μάκη Δαλαπόρτα να προσεύχεται επίσης ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

«Το έμαθα από τον βοηθό μου, δεν μου το είπε κάποιος συγγενής της. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Την βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Αthensmagazine

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ