Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για τη «σχέση ελευθερίας» που έχει με την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για τη «σχέση ελευθερίας» που έχει με την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο γάμος του με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου βασίζεται σε μια σχέση με απόλυτη ελευθερία χωρίς ίχνος ζήλιας.

Για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και το πόσο καταστροφική μπορεί να γίνει η ζήλια μέσα σε μια σχέση, αναφέρθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας στην εκπομπή «The 2Night Show». Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην χθεσινή εκπομπή (3/10) και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Χαρακτήρισε τις ζήλιες «μαύρη τρύπα» καθώς τόνισε πώς αυτές είναι ο πυρήνας των προβλημάτων που δημιουργούνται στην κοινωνία:

«Οι ζήλιες είναι για άλλες ηλικίες, είναι μία μαύρη τρύπα που σε ρουφάει. Όταν ωριμάζουν οι σχέσεις, δεν υπάρχει ούτε ζήλια, ούτε κτητικότητα, υπάρχει μια απόλυτη ελευθερία. Αν είναι κάποιος να είναι μαζί σου, θα είναι μαζί σου. Αν δεν είναι μαζί σου, όσο και να ζηλέψεις, όσο και να τον θέλεις, όσο και να τον κυνηγήσεις θα φύγει πιο εύκολα και πιο γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Οι γυναικοκτονίες ξεκινούν από υπερβολική ζήλια».

«Είναι ο πυρήνας των προβλημάτων που δημιουργούνται στην κοινωνία. Γυναικοκτονίες ξεκινάνε πολύ συχνά από υπερβολικές σκηνές ζήλιες και ψυχωτικών επεισοδίων. Η ζήλια όταν υπάρχει πρέπει να τιθασεύεται, να δουλεύεται και να υπάρχει πρόοδος» τόνισε ο καλλιτέχνης.

Σχετικά με το πιο γρήγορο τραγούδι που έχει γράψει, ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε: «Το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει είναι το «Δεν σταματώ». Ήμουν πολύ χάλια συναισθηματικά και ήθελα να πω κάτι για να πάρω κουράγιο. Εάν είμαι πολύ καταπονημένος συναισθηματικά, θα κάνω ταβανοθεραπεία για τουλάχιστον μία μέρα, μπορεί και για δύο μέρες. Μετά για να σηκωθώ και να πάρω τα πάνω μου, θα πάω σε μουσικό όργανο. Θα γρατζουνήσω κάτι, λίγο θα κλάψω και μετά θα πω: φύγαμε..».

Δείτε το απόσπασμα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ