Σοκ για διάσημο ζευγάρι – Μελανιές από ξύλο η πασίγνωστη τραγουδίστρια (vid)

Σοκ για διάσημο ζευγάρι – Μελανιές από ξύλο η πασίγνωστη τραγουδίστρια (vid)

Την χτυπάει ο ηθοποιός σύζυγος

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ αποκάλυψη για όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους μετά τον γάμο. Η κάμερα τους πέτυχε να τσακώνονται και μέσα στο αυτοκίνητο…

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις με νέες πληροφορίες για τον γάμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck προχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day, ύστερα από τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστη σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου – Από το «ατύχημα» στη Μενεγάκη, στη Νομική (pics, vid)

Οι φωτογραφίες προέρχονται από παπαράτσι που απαθανάτισε το ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους να έχουν έναν έντονο διάλογο με την Λατίνα σταρ να είναι φανερά ενοχλημένη, με άγρια βλέμματα προς τον ηθοποιό σύζυγό της.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος η Πορτορικανή τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει συχνούς καβγάδες με τον Ben Affleck με τα πράγματα συχνά να ξεφεύγουν εντός της οικίας τους και να φτάνουν μέχρι τα βίαια επεισόδια μεταξύ τους. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι η Jennifer Lopez έχει εμφανιστεί με μώλωπες.

Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο οι φωτογραφίες του καβγά μέσα στο αυτοκίνητο προέρχονται ύστερα από τη «στενή» επαφή που είχε ο ηθοποιός σε συνάντηση με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner.

Πηγή: Athensmagazine

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ