Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ελεύθερη και ανοικτή σε προτάσεις για δείπνο

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ελεύθερη και ανοικτή σε προτάσεις για δείπνο

Οι σκέψεις που μοιράστηκε σε βίντεο στο TikTok και η εντυπωσιακή εμφάνιση σε νυχτερινή έξοδο.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μάς έχει συνηθεί σε σούπερ σέξι εμφανίσεις επιλέγοντας συχνά εντυπωσιακά ημιδιαφανές φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα της και άφηνουν ελάχιστα στη φαντασία. Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε το διάσημο μοντέλο στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα μαύρο σουτιέν, ένα ασορτί εσώρουχο και ένα διάφανο φόρεμα, αφού επέστρεψε από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η 32χρονη έκανε βόλτες στο Μανχάταν με το εντελώς διάφανο φόρεμα, δείχνοντας τα εσώρουχα της κάτω από το διχτυωτό μίντι φόρεμα. Συνδύασε το διάφανο ύφασμα με μαύρες διχτυωτές μυτερές γόβες που ήταν εξίσου διάφανες με το φόρεμά της. Τα μακριά μαλλιά της χωρισμένα στη μέση σε ένα χτένισμα που αναδείκνυε το πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης: Πού θα δείτε τις μεγάλες μάχες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Τράβηξε πάνω της τα φλας των παπαράτσι, ακόμα και αν προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της.

Σκέψεις… στο TikTok
Η Έμιλι πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε τις απαιτήσεις που έχει από έναν άνδρα, για να βγει ραντεβού μαζί του. Το μοντέλο μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της με το κοινό της, ειδικά μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok.

Όπως εξήγησε σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της, πλέον δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις για να βγει με κάποιον, αρκεί να την βγάλει για φαγητό. «Ως νέα single αποφάσισα να βγαίνω ραντεβού με οποιονδήποτε θα ήθελε να με πάει για δείπνο», γράφει πάνω στο βίντεο, με την ίδια να ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητό της.

@emratagrateful this period of the healing process has passed

♬ SHAKEYFUNNYAZZ FCK IT LETS DO IT – Mr_Superkick

Δεν ήταν λίγοι οι πρόθυμοι θαυμαστές της που εξέλαβαν το βίντεο ως πρόσκληση και γύρισαν το δικό τους για να την πείσουν να βγει μαζί τους. «Μόλις έκανα κράτηση στο Chili’s» έγραψε ένας χρήστης, με άλλον να αναφέρει πως «η μητέρα μου είπε ότι μπορούμε να πάμε για δείπνο αν θέλεις».

Το «μικροσκοπικό» μπικίνι
Το μοντέλο δεν χάνει την ευκαιρία να «θυμίσει» στο κοινό της πως διαθέτει εντυπωσιακό κορμί και επιλέγει να δημοσιεύει συχνά «προκλητικά» στιγμιότυπα, φορώντας εσώρουχα, μαγιό ή ακόμα και τίποτα κάποιες φορές. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 32χρονη Αμερικανίδα, το οποίο χειρίζεται για επαγγελματικούς λόγους, προωθεί συχνά καμπάνιες της για καλλυντικά, ρούχα ή εσώρουχα.

Σε πρόσφατη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι της. Στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, το μοντέλο φορά ένα μικροσκοπικό, πολύχρωμο μπικίνι και ποζάρει στον φακό σε διάφορες πόζες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ