Χαμός με την Denise Richards και τη συνεργασία με την κόρη της στο OnlyFans

Χαμός με την Denise Richards και τη συνεργασία με την κόρη της στο OnlyFans

Η Denise Richards βρέθηκε στο στόχαστρο για την πρόταση συνεργασίας με την κόρη της στο OnlyFans.

Στο στόχαστρο των θαυμαστών της βρέθηκε η ηθοποιός Denise Richards μετά το ερώτημα που έθεσε στους συνδρομητές της στη σελίδα της στο OnlyFans.

Η Denise Richards ανέβασε μια φωτογραφία με τη 19χρονη κόρη της Sami Sheen και ρώτησε τους θαυμαστές της στο OnlyFans αν θα έπρεπε να κάνουν άλλη μια συνεργασία μαζί.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα καλύψει τα κενά ο Μπαρτζώκας – Ο κομβικός ρόλος του Μπραζντέικις

«Πρέπει εγώ και η νεότερη εκδοχή μου, Sami Sheen, να κάνουμε σύντομα ακόμα μια συνεργασία;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την ανάρτησή της επικρίθηκε από τους θαυμαστές της οι οποίοι χαρακτήρισαν την ηθοποιό «άρρωστη» που πρότεινε μια ακόμα συνεργασία με τη Sami Sheen για το OnlyFans.

Οι θαυμαστές της αντέδρασαν στο Reddit, με πολλούς να αποδοκιμάζουν την πρότασή της. «Αυτό είναι πέρα από λόγια και από τα πιο άρρωστα που έχω δει σε αυτή την εφαρμογή», σχολίασε ένας από τους χρήστες.

Μπορείς και καλύτερα Denise

«Ανατριχιαστικό, ανατριχιαστικό, ανατριχιαστικό» σχολίασε άλλος χρήστης, με άλλον να σημειώνει «μπορείς και καλύτερα Denise». «Η Denise μετατρέπει το OnlyFans σε OnlyFams», σχολίασε άλλος χρήστης χιουμοριστικά.

Mόνος λογικός ο Charlie Sheen

Άλλοι ανέφεραν πως ο πρώην σύζυγός της, ο ηθοποιός Charlie Sheen είναι ο μόνος «λογικός» στην οικογένεια, καθώς εξ αρχής ήταν αντίθετος με την κίνηση της κόρης τους να γίνει μοντέλο του OnlyFans.

Η πρώην σταρ του Real Housewives of Beverly Hills μπήκε στην πλατφόρμα του OnlyFans τον Ιούλιο του 2022 αφού μπήκε πρώτη η κόρη της Sami.

H Denise Richards, που στο παρελθόν υπήρξε μοντέλο του Playboy, είχε στο παρελθόν επικριθεί από τους θαυμαστές της, καθώς έγινε πρωτοσέλιδο επειδή πόζαρε στο πλευρό της κόρης της το περασμένο καλοκαίρι.

Το 52χρονο πρώην μοντέλο χρεώνει τους συνδρομητές της στην πλατφόρμα του OnlyFans 25 δολάρια τον μήνα για το αποκλειστικό της περιεχόμενο, ενώ η κόρη της Sami Sheen χρεώνιε 19,99 δολάρια μηνιαίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ