Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι: Η Ζέτα Μακρυπούλια με δαμασκηνί μαλλιά  – Η σπάνια φωτογραφία!

Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι: Η Ζέτα Μακρυπούλια με δαμασκηνί μαλλιά – Η σπάνια φωτογραφία!

«Τότε για κάποιο λόγο μου άρεσαν τα σκούρα μαλλιά...»

Ήταν 1999 όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ασχολούνταν αποκλειστικά με το modelling έχοντας μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή του σήμερα. Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Rouk Zouk» μπήκε στον χώρο του modelling σε νεαρή ηλικία κάνοντας ωστόσο πολλές εμφανίσεις και στην τηλεόραση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον γάμο του αδερφού της, Παναγιώτη Μακρυπούλια, 16 ολόκληρα χρόνια πριν | Το mini ροζ φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Ταρίκ Μπλακ!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε πολλά περιοδικά της εποχής, με την ομορφιά της να κοσμεί πολλές σελίδες και εξώφυλλα. Σήμερα, κάνουμε ένα μεγάλο throwback και «πηγαίνουμε» στο καλοκαίρι του 1999, και σε μία φωτογράφηση της ηθοποιού για το περιοδικό «Κλικ».

Όμορφη όπως πάντα, με δαμασκηνί μακριά μαλλιά και άκρως αισθησιακή διάθεση, η 21χρονη Ζέτα Μακρυπούλια μαγνήτιζε τον φωτογραφικό φακό όπως ακριβώς κάνει και σήμερα, 24 ολόκληρα χρόνια μετά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει στην παραλία όπως όταν ήταν μικρή | Η γλυκιά throwback φωτογραφία και η σύγκριση με το σήμερα

«Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Αυτό κι αν είναι throwback! Ιούνιος του 1996. Περιοδικό Κλικ. Τότε για κάποιο λόγο μου άρεσαν τα σκούρα μαλλιά. Θυμάμαι τα έβαφα με χρωμοσαμπουάν δαμασκηνί. Κι αυτή είναι η άσχετη πληροφορία της ημέρας!», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ