Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: «Λάθος μου που δεν σκέφτηκα την κρυοσυντήρηση ωαρίων»

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: «Λάθος μου που δεν σκέφτηκα την κρυοσυντήρηση ωαρίων»

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για τον σύντροφό της.

Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου πιο ερωτευμένη από ποτέ εξηγεί στο «MEGA Καλημέρα» γιατί δεν θέλει να προβάλει τον σύντροφο της στα social και τον λόγο που φοβάται το «κακό μάτι».

«Ο σύντροφός μου δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να εκτίθεται. Υπάρχει πολύ «κακό μάτι» γι΄αυτό προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Θέλω η σχέση που είμαι τώρα να είναι και η τελευταία μου. Το μονόπετρο ήταν ένα δώρο, δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Ο άνθρωπος που είμαι τώρα με κάνει να θέλω οικογένεια, είναι πολύ κάλος», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Ο εφιάλτης επιστρέφει στην Ευρώπη

«Ο σύντροφός μου ταιριάζει σε όλα με τον πάτερα μου».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιών, αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν λάθος. Είμαι 39 ετών ακόμα, έχω θετική σκέψη για την απόκτηση παιδιών. Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, δεν μαγειρεύω. Θέλω να στηρίζω και να ξεκουράζω τον σύντροφό μου πνευματικά. Ο σύντροφός μου ταιριάζει σε όλα με τον πάτερα μου. Ακόμη και πως κυνηγάνε κουνούπια».

Τηλεοπτικά πρόσωπα και «φιλίες»

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μία persona και αυτό πουλάει, καλά κάνει. Αρέσει στον ελληνικό λαό το να μιλάει κάποιος σπαστά ελληνικά, όπως κάνει και η Καλομοίρα», πρόσθεσε αναφορικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν.

Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου αναφέρθηκε και για τις «φίλες» της που την προδώσαν. «Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν μετράει μόνο να έχεις καλή ψυχή, μετράει να έχεις κάλο λόγο και να μην ζηλεύεις. Είχα στηρίξει την Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι, άλλα… καλή καρδιά». Αγάπησα την Βρισηίδα, άλλα με στεναχώρησε πολύ με αυτά που έγιναν. Έχει κλείσει ο κύκλος «Βρισηίδα» για έμενα», τόνισε κλείνοντας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ