Η Ήβη Αδάμου φόρεσε το πιο σέξι παντελόνι και μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Ήβη Αδάμου φόρεσε το πιο σέξι παντελόνι και μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Ήβη Αδάμου ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει και η τολμηρή της εμφάνιση τράβηξε την προσοχή.

Η Ήβη Αδάμου αγαπά τα παντελόνια και γι΄αυτό τα επιλέγει συχνά στις εμφανίσεις της. Αυτή την φορά όμως, η δημοφιλής τραγουδίστρια διάλεξε ένα ιδιαίτερο σχέδιο που «απογείωσε» το glam στυλ της.

Η performer έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Fashion TV» όπου τραγούδησε κιόλας. Μοιράστηκε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να ποζάρει με ένα τολμηρό και ωραίο outfit. Επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με κοψίματα που κόβουν την ανάσα και την ίδια να εντυπωσιάζει. Μάλιστα, η σιλουέτα της αναδεικνύεται! Η Ήβη Αδάμου επέλεξε ένα ωραίο μακιγιάζ και απογείωσε την εμφάνισή της με μεγάλα σκουλαρίκια.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Δεν έχουμε κάνει μια προπόνηση όλοι μαζί, μία νίκη ή μία ήττα δεν είναι η συντέλεια του κόσμου»

Η Ήβη Αδάμου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία πήραν «φωτιά». Οι θαυμαστές της είδαν θετικά την εμφάνιση της τραγουδίστριας, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν ερωτήσεις για το ιδιαίτερο… παντελόνι.

«Βοήθησε πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά»

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου αναφέρθηκε στον Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ανατολή, αλλά και τη μουσική πορεία της.

«Είχα μεγάλη τύχη που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι και μετά ήρθε η δισκογραφική που μου είπε να κάνουμε ένα album. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη. Μουσικά θα ήμουν στον ίδιο δρόμο νομίζω. Θέλω να λέω όμορφα τραγούδια, με ωραίο στίχο και μουσική», είπε η Ήβη Αδάμου.

«Είναι πολύ λογικό πως όταν ξεκινάει ένα παιδί 16 χρονών είναι διαφορετικά. Πάντα είχα μία ωριμότητα αλλά σημασία έχουν και οι άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Μου αρέσει η διακριτικότητα στη ζωή μου… Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ. Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα», σημείωσε.

Ακόμα, η Ήβη Αδάμου ανέφερε: «Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ