Μαριέττα Χρουσαλά: «Εσείς πώς περνάτε;» – Δε θα πιστεύεις τι κάνει τα βράδια στο σπίτι (photo)

Μαριέττα Χρουσαλά: «Εσείς πώς περνάτε;» – Δε θα πιστεύεις τι κάνει τα βράδια στο σπίτι (photo)

Και όμως! Δεν... ξεκουράζεται!

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, εξέπληξε τους followers της με το τι κάνει στο σπίτι της. Παράλληλα, δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά με το ανοιξιάτικο φόρεμα που θα συζητηθεί.

Δε θα πιστεύεις τι κάνει τα βράδια στο σπίτι η Μαριέττα Χρουσαλά

Αντί να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μπήκε στην κουζίνα για να αδειάσει κολοκύθες και να κάνει κάποια διακόσμηση για το επερχόμενο Halloween. Φυσικά, το κάνει για τα παιδιά της, που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητά της.

«Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λάβει χώρα ένα ισχυρό…» – Καιρικός «σεισμός» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)

Δε θα πιστεύεις τι κάνει τα βράδια στο σπίτι η Μαριέττα Χρουσαλά

«Βόμβα» από Μαριέττα Χρουσαλά: «Όταν γνωριστήκαμε με τον Λέοντα ήμασταν…»

Με εξομολογητική διάθεση και ειλικρίνεια, η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στην κάμερα ρίχνοντας βόμβα» για την περίοδο που γνωρίστηκε με τον Λέοντα Πατίτσα, όταν ήταν και οι δύο αρκετά μικροί.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή την ημέρα που εκείνη διαγωνιζόταν στα καλλιστεία στον Παναμά, με την παραγωγή να της το κρατά κρυφό για να την προστατεύσει. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σύντροφός της Μαριέττας Χρουσαλά πριν γνωρίσει τον Λέοντα Πατίτσα.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε πάρα πολύ να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ο αδερφός μου με παρότρυνε να του κάνουμε το χατίρι και έστειλε την αίτηση στα καλλιστεία. Το έκανε για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, να χαρεί. Πρόλαβε τα καλλιστεία.

Ο μπαμπάς, είναι λίγο τραγική ειρωνεία, έφυγε ανήμερα των Miss Universe στον Παναμά. Η παραγωγή δεν μου είπε κάτι για να με προστατεύσει, ήμουν 20 ετών… Το έμαθα όταν επέστρεψα στην Ελλάδα. Απλώς με περιμένανε για την κηδεία» δήλωσε η παρουσιάστρια και μοντέλο, η οποία αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο άρχισε η καριέρα της στη τηλεόραση.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ