Ξεχάστε την Κλέλια Ρένεση που ξέρατε – Άλλαξε λουκ, 10 χρόνια νεότερη (pic)

Ξεχάστε την Κλέλια Ρένεση που ξέρατε – Άλλαξε λουκ, 10 χρόνια νεότερη (pic)

Αγνώριστη μετά τη «Μουρμούρα»

Η Κλέλια Ρένεση αποχαιρέτησε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά από χρόνια και θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της.

Άλλαξε το χρώμα αλλά και το κούρεμά της και όπως θα δείτε είναι μια κούκλα με τη νέα της κουπ. Είναι όμορφη, πετυχημένη και μανούλα και σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί.

renesi356

«Το να είσαι μονογονέας είναι μία συνθήκη που φέρνει και δυσκολίες και ευκολίες στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Η σημερινή κοινωνία είναι πολύ σκληρή με τη μάνα γενικότερα. Πόσο μάλλον με μια μάνα που μόνη της παλεύει να καλύψει όλους τους ρόλους. Η γειτονιά δεν υπάρχει για βοήθεια, οι φίλοι όλοι τρέχουν σε δουλειές, η οικογένεια έχει αποξενωθεί.

klelia renesi 1

Ένας μονογονέας έχει να στήσει μόνος του το οικοδόμημα με απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα, αλλά είναι και αυτός που μόνος του θα χαρεί τη θέα της δημιουργίας.

klelia renesi 768x461 1Όσο βαστάνε τα πόδια μου και το λέει η καρδιά μου, το παιδί μου θα το γεμίζω με αγκαλιές, λουλούδια και όνειρα. Σαν να είμαι δέκα γονείς και όχι ένας. Η μονάδα είναι θέμα σχετικό».

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ