Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί έχασε δραστικά βάρος – Τι συμβαίνει

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί έχασε δραστικά βάρος – Τι συμβαίνει

Τον Αύγουστο κι ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι με τον Χάρι, εθεάθη να έχει πάνω της αυτοκόλλητο για την αντιμετώπιση του στρες

Η πίεση προς τις γυναίκες για τον έλεγχο τους βάρους τους, ιδίως εάν είναι προβεβλημένα πρόσωπα, όπως η Μέγκαν Μαρκλ, φανταζόμαστε ότι ίσως δεν θα μπορούσε να αγγίξει κάποια σαν κι αυτή.

Κι όμως, ενώ πρόκειται για μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει με τη μητέρα της που πρεσβεύει άλλες ιδέες για το σώμα ως δασκάλα της γιόγκα, ύστερα έχει ζήσει η ίδια μέσα στον χώρο του θεάματος που ξέρουμε πόσο αγχωτικό είναι αυτό.

Όταν είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η ψυχολογική πίεση εντείνεται

Στο στόχαστρο η δημόσια εικόνα της

Τώρα η δημόσια διελκυστίνδα την έχει περιλάβει και μετά την αποχώρησή τους με τον Χάρι από το παλάτι και τη Βρετανία, ασχολούνται ιδιαίτερα με τις αυξομειώσεις του βάρους της.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει περάσει δύο εγκυμοσύνες όπου τις βίωσε, αφήνοντας τον εαυτόν της ελεύθερο κι ενώ βρισκόταν σε δημόσια κοινή θέα.

Αυτή τη στιγμή ο λόγος γίνεται για το ότι έχει χάσει δραστικά βάρος και τι πραγματικά κρύβεται πίσω απ’ αυτή την εξέλιξη.

Κάποιες πηγές που πρόσκεινται στο παλάτι ισχυρίζονται ότι προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ Μίντλετον, να την μιμηθεί και να αποκτήσει την τόσο αδύνατη σιλουέτα της.

Από τη συνέντευξη-σταθμό με την Όπρα

Τι λέει ο κύκλος της Μέγκαν

Από τον κύκλο όμως της Μέγκαν Μαρκλ, οι αγαπημένοι της εκφράζουν την ανησυχία τους για το ότι ενδεχομένως δεν προσέχει τον εαυτόν της όσο θα έπρεπε και μπορεί να καταρρεύσει, εάν δεν φερθεί καταλλήλως.

Τον Αύγουστο κι ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι με τον Χάρι, εθεάθη να έχει πάνω της αυτοκόλλητο για την αντιμετώπιση του στρες, κάτι που εντείνει την ανησυχία για το πώς είναι ως προς την ψυχική της υγεία.

Ο εσωτερικός ανταγωνισμός με την Κέιτ που επικαλούνται κάποιες πηγές, έχει τις ρίζες του μερικά χρόνια πίσω, από την εποχή λίγο πριν τον γάμο της Μέγκαν, το 2018.

Μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι και τη Βρετανία, το 2020, η κατάσταση εντάθηκε κι άλλο μεταξύ τους, εύλογα.

Η ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ανέφελη

Η ζωή στις ΗΠΑ

Ωστόσο, η ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Μέγκαν ήταν πιο κοντά σε όλα αυτά που είχε συνηθίσει για τον εαυτόν της και ο Χάρι θεωρείται ότι είναι ο άνθρωπος που έπρεπε να αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία του, προκειμένου να μπορέσει να ακολουθήσει τη νέα τους καθημερινότητα.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το «The Blast», για τον Χάρι προτεραιότητα είναι η υγεία της γυναίκας του και είναι αυτός που την ικετεύει να προσέχει τον εαυτόν της και να τρώει πιο συχνά και συγκροτημένα. Όταν η κουβέντα πηγαίνει σε αυτό το θέμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μέγκαν το αποδίδει στο στρες και αλλάζει θέμα συζήτησης.

Κάτι δεν πάει καλά

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι οι αγαπημένοι της Μέγκαν Μαρκλ ανησυχούν, φοβούνται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και προφανώς δεν φροντίζει τον εαυτόν της γι’ αυτό έχει αδυνατίσει τόσο πολύ.

Μάλιστα, το «InTouch» επικοινώνησε με ειδικό διατροφολόγο ο οποίος υπολόγισε τη συνολική απώλεια βάρους μόνο από πέρυσι σε είκοσι κιλά.

Θεωρείται ότι οι περιπέτειες που είχε το ζευγάρι με τη λήξη της συμφωνίας με το «Spotify» ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και τα πολλαπλά πρότζεκτ που δεν ευοδώθηκαν με το Netflix, του έχουν αγχώσει και τους έχουν επηρεάσει πολύ.

Μάλιστα, υπογραμμίζονται ιδιαίτερα και τα καταθλιπτικά επεισόδια που βίωσε μετά τον γάμο της με τον Χάρι αλλά και στη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης η Μέγκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ