Πέθανε ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Πέθανε ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

«Πνίγηκε στο τζακούζι» ο αγαπημένος «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια - Οι πρώτες πληροφορίες

Πέθανε στα 54 του ο Μάθιου Πέρι, ο «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο αγαπημένος ηθοποιός «πνίγηκε στο τζακούζι σπιτιού στο Λος Άντζελες».

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο πρακτορείο ότι ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο. Στο σημείο κλήθηκαν διασώστες έπειτα από κλήση ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά και δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

.

Το δημοσίευμα της Daily Mail για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Το δημοσίευμα του ΤΜΖ για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Το People για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Λατρεύτηκε ως Τσάντλερ Μπιγκ στα «Φιλαράκια» για τις ατάκες και τα αστεία του, τη σχέση του με την «oh my god» Τζάνις και το happy end με τη Μόνικα.

Όσο χαρούμενος ήταν ως Τσάντλερ τόσο «σκοτεινός» ήταν στην πραγματική του ζωή, παλεύοντας χρόνια με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ήταν εθισμένος στο Vicodin για χρόνια – ακόμα και όταν έπαιζε στα «Φιλαράκια» – και μπαινόβγαινε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Το όνειρο που έγινε εφιάλτης

Το βιβλίο για τη ζωή του Μάθιου Πέρι, έγινε το απόλυτο talk of the town, πριν καν κυκλοφορήσει.

Στο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», ο «Τσάντλερ» μιλά για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αλλά κυρίως για τον εθισμό του.

«Έπαιρνα 55 Vicodin ημερησίως και έπινα σχεδόν μισό μπουκάλι βότκα απλώς για να βγάλω τη μέρα», «έδωσα περίπου εννιά εκατομμύρια δολάρια για να απεξαρτηθώ» είναι μερικά από αυτά που θα διαβάσουμε στο βιβλίο για τη ζωή του αγαπημένου ηθοποιού.
Ο Μάθιου Πέρι ξεκινάει το βιβλίο -που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου- λέγοντας πως στην ηλικία των 49 ετών παραλίγο να πεθάνει.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως έπασχε από γαστρεντερική διάτρηση και πάλευε για εβδομάδες να μείνει στη ζωή. Η διάρρηξη του παχέος εντέρου δημιουργήθηκε από την υπερβολική χρήση οπιοειδών και πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει σάκο κολοστομίας για εννέα μήνες.

«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω», αποκαλύπτει ο ίδιος για την πρώτη του εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Και προσθέτει: «Με έβαλαν σε ένα πράγμα που ονομάζεται μηχάνημα ECMO, το οποίο κάνει όλη την αναπνοή για την καρδιά και τους πνεύμονές. Και αυτή ήταν η τελευταία μου ελπίδα, όλα ή τίποτα. Κανείς δεν επιβιώνει από αυτό».

«Οι συμπρωταγωνιστές στα Φιλαράκια ήταν οι πιγκουίνοι μου»
«Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει σε πολλά προβλήματα. Η 9η σεζόν (στα Φιλαράκια) ήταν η χρονιά που ήμουν πραγματικά νηφάλιος σε όλη τη διάρκεια. Και μαντέψτε ποια σεζόν πήρα υποψηφιότητα για καλύτερος ηθοποιός; Έλεγα: «Αυτό θα έπρεπε να μου λέει κάτι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα παραδέχεται ότι οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά ήταν εκείνοι που τον στήριξαν και τον βοήθησαν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Είναι σαν τους πιγκουίνους. Οι πιγκουίνοι, στη φύση, όταν κάποιος είναι άρρωστος ή όταν κάποιος είναι τραυματισμένος, οι άλλοι πιγκουίνοι τον περιβάλλουν και τον στηρίζουν. Περπατούν γύρω του, μέχρι ο πιγκουίνος να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Κάπως έτσι έκαναν και οι άλλοι ηθοποιοί για μένα», λέει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ